3 db bugás hortenzia 'Phantom'

Nincs értékelés

A Bugás hortenzia (Hydrangea paniculata) 'Phantom' egy különleges hortenzia, a virágfürtjei ugyanis kúpalakúak. A Bugás hortenzia "Phantom" az egyik legnagyobb fajta. Mind a magassága, mind a virágfürtjei lenyűgözőek. A virágok színe a fehértől később egyre inkább rózsaszínűre változik.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
13 950 Ft
3 db bugás hortenzia 'Phantom'
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Bugás hortenzia (Hydrangea paniculata) 'Phantom' egy különleges hortenzia, a virágfürtjei ugyanis kúpalakúak. Az összetett virágfürtöket a középen található termékeny virágrészek alkotják, amelyeket valamivel nagyobb, terméketlen virágrészek vesznek körül, utóbbiak vonzzák a rovarokat. A Bugás hortenzia "Phantom" az egyik legnagyobb fajta. Mind a magassága, mind a virágfürtjei lenyűgözőek. A virágok színe a fehértől később egyre inkább rózsaszínűre változik. A hortenzia jelenleg az egyik legnépszerűbb kerti növény. Ez a növény a fürtös virágai miatt a hortenziák különleges fajtája, és egyben a hortenziák egyik leginkább kedvelt válfaja. A bugás hortenzia nagyon erős és egészséges növény, amely alig okoz gondot. Más hortenziatípusokkal ellentétben az ágai erősek és egyenesen állnak. Gazdagon virágzó cserje, nagy méretű szilva alakú virágokkal.

Gondozás
A Bugás hortenzia napos és árnyékos helyre egyaránt ültethető; lehetőleg humuszban gazdag, nedves talajba ültesse. Ez a kerti növény kifejezetten alkalmas szoliternövényként a kertben vagy egy dézsában az erkélyen vagy a teraszon. Virágai egynyáriak. A megfelelő növekedés és virágzás érdekében ezt a növényt minden tavasszal (március elején) érdemes a földtől kb. 20-40 cm-re visszavágni. A metszés elősegíti a virágzást, különösen ennél a hortenziafajtánál. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Hortenziák
Állatbarát: Igen
Elhelyezés: kültéri
Fagytűrő növények: Igen
Külső elhelyezés: Igen
Latin név: Hydrangea Paniculata 'Phantom'
Levegőtisztító: Igen
Méhbarát: Igen
Metszés: március
Növekedés magassága: 200 cm
Öntözés gyakorisága: Nem szabad kiszáradnia
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 25 - 35 cm
Szín: krémszínű, fehér
Téliállósági zónák: zóna 7: -12.2 és -17.8°C között
Teljes napsütés: Igen
Terasz: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedény
Ültetőedény mérete: 9 cm
Virágzás: Igen
Virágzási hónap: július - szeptember
Vonzza a beporzókat: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: