3 db Fürtös áfonya 'Sunshine Blue'

Nincs értékelés

A Fürtös áfonya (Vaccinium Corymbosum) 'Sunshine' egy jól ismert áfonyafajta, amely sok, nagy és édes gyümölcsöt terem. Bármilyen talajtípuson jól fejlődik.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
12 250 Ft
3 db Fürtös áfonya 'Sunshine Blue'
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Fürtös áfonya (Vaccinium Corymbosum) 'Sunshine' egy jól ismert áfonyafajta, amely sok, nagy és édes gyümölcsöt terem. Bármilyen talajtípuson jól fejlődik. Ez a cserje vékony ágakkal és apró, üde zöld levelekkel rendelkezik. A gyümölcsei szilárdak, világoskék színűek és jó ízűek. Július közepétől augusztus közepéig szedhetők. A friss áfonya egy hétig eltartható, de akár le is fagyasztható. Az áfonya fürtökben virágzik, a virág színe a fehér krémtől a rózsaszínig terjed. Május első felében virágzik. Ez a növény teljesen önbeporzó, és szinte semmilyen gondozást nem igényel. A levelei ősszel gyönyörű narancsvörös színűek, majd lehullanak. Az áfonya kálciumban, vasban, magnéziumban, foszforban, cinkben és K-vitaminban gazdag, amelyek mind hozzájárulnak a csontok erősítéséhez és a csontozat egészséges fenntartásához. Ez a gyümölcs emellett meglehetősen sok oldható rostot is tartalmaz, amely lelassítja a cukor véráramba jutásának sebességét, és fenntartja az emésztőrendszer megfelelő működését.

A Fürtös áfonya napos helyet és rendszeres vízellátást igényel. A gyümölcsös növények ültetésének legjobb ideje az ősz, ekkor még van esélyük jóval a tél beállta előtt meggyökeresedni. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Gyümölcstermők
Latin név: Ericaceae Vaccinium Duke Corymbosum
Levegőtisztító: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 25 - 35 cm
Szüretelés hónapja: augusztus - szeptember
Téliállósági zónák: 1 között
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 9 cm
Virágzási hónap: május - június

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: