3 db kúszó hortenzia 'Petiolaris'

Nincs értékelés

A Kúszó hortenzia (Hydrangea anomala) 'Petiolaris' sok éve az egyik legnépszerűbb kúszónövényünk. Friss zöld levelei és gyönyörű fehér virágfejei teszik különlegessé. Ezt a fajtát könnyű nevelni, hiszen az ágai öntapadó gyökerekkel kúsznak felfelé, így nincs szükségük támaszra. A Kúszó hortenzia 'Petiolaris' (Hydrangea anomala) nagy fehér virágernyői körülbelül 20 cm magasak, és június-júliusban virágoznak.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
13 950 Ft
3 db kúszó hortenzia 'Petiolaris'
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Kúszó hortenzia (Hydrangea anomala) 'Petiolaris' sok éve az egyik legnépszerűbb kúszónövényünk. Érthető, hiszen nagyon könnyen karbantartható, jól érzi magát az árnyékban, és a közönséges hortenzia távoli rokona. Friss zöld levelei és gyönyörű fehér virágfejei teszik különlegessé. Ezt a fajtát könnyű nevelni, hiszen az ágai öntapadó gyökerekkel kúsznak felfelé, így nincs szükségük támaszra. Ezt a növényt nagyszerűen formában tarthatja, ha rendszeresen megmetszi. A Kúszó hortenzia 'Petiolaris' (Hydrangea anomala) nagy fehér virágernyői körülbelül 20 cm magasak, és június-júliusban virágoznak. A Kúszó hortenzia falakon és kerítéseken mászik fel, és akár 5 méter magasra is megnőhet. A Hydrangea anomala 'Petiolaris' szára fás és nagyon merev. Ha megpróbálja meghajlítani a kúszó hortenzia szárát, valószínűleg egyszerűen eltörik. A kúszó hortenzia levelei bőrszerűek és széles, ovális alakúak. Kiváló kúszónövény, amely tapadó gyökereivel bármilyen alapon képes megmaradni.

Gondozás
Ez a hortenziafajta szereti a félárnyékot vagy az árnyékot, de akár a napra is kitehető. Ha közvetlen napfényben áll, sok vízre van szüksége. A kúszó hortenzia tökéletes kúszónövény arra, hogy gyönyörűen benőjön egy északi vagy keleti fekvésű falat. Ez a kúszónövény bármilyen talajban jól fejlődik. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Hortenziák
Állatbarát: Igen
Elhelyezés: kültéri
Fagytűrő növények: Igen
Külső elhelyezés: Igen
Latin név: Hydrangea Anomale 'Petiolaris'
Levegőtisztító: Igen
Méhbarát: Igen
Metszés: október
Növekedés magassága: 200 cm
Öntözés gyakorisága: Nem szabad kiszáradnia
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 25 - 35 cm
Szín: fehér
Téliállósági zónák: zóna 7: -12.2 és -17.8°C között
Teljes napsütés: Igen
Terasz: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedény
Ültetőedény mérete: 9 cm
Virágzás: Igen
Virágzási hónap: június - augusztus
Vonzza a beporzókat: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: