Fukszia, 3db

Nincs értékelés

A Fukszia gazdagon virágzik és főleg egész nyáron virágzó növény. Megfelelő gondozással a virágzása akár novemberig is eltarthat (vagy az első fagyok beálltáig).

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
9 490 Ft
Fukszia, 3db
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:

A Fukszia (Fuchsia 'Delta Sarah') gazdag múlttal rendelkező kerti növény. Ez a növény jellegzetes és színes virágairól ismert. A Fukszia az Egyenlítő körüli, viszonylag hűvös, nedves hegyvidéki erdőkből származik, de adott fuksziafajok trópusi területeken és akár 3000 méteres magasságban is nőhetnek, ahol elég hideg is lehet. A legtöbb fuksziafaj Dél-Amerikában őshonos, de néhány fajuk Közép-Amerikától egészen Mexikóig, illetve északabbra is megtalálható. Néhány faj természetes módon Új-Zélandon és Tahitin is megél.
Hollandiában és Belgiumban a Fuksziá-t "buboréknövénynek" nevezik. Ez a név nyilvánvalóan a növény harang alakú virágbimbóira vezethető vissza.

Ez egy trópusi növény, amely hűvös helyet igényel, túl sok közvetlen napfény nélkül. A Fukszia gazdagon virágzik és főleg egész nyáron virágzó növény. Megfelelő gondozással a virágzása akár novemberig is eltarthat (vagy az első fagyok beálltáig). Hosszú, júniustól szeptemberig tartó virágzási időszaka miatt a kertben is kifizetődő növény. Felfelé tartó bokrot alkot, amely védett helyen, napon vagy félárnyékban egyaránt megél.

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Ágyásnövények
Állatbarát: Igen
Latin név: Onagraceae Fuchsia 'Delta Sarah'
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
Méhbarát: Igen
Metszés: nem kell metszeni
Növekedés magassága: 120 cm
Öntözés gyakorisága: Nem szabad kiszáradnia
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 15 - 25 cm
Szín: fehér, kék
Téliállósági zónák: zóna 9: -1.2 és -6.6°C között
Teljes napsütés: Igen
Ültetőedény mérete: 9 cm
Virágzási hónap: március

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: