Japán havasszépe színkeverékben, 3db

Nincs értékelés

A Japán havasszépe alacsonyra növő, talajtakaró díszcserje. A Japán havasszépe körülbelül 50 cm magasra nő meg és kompakt növekedésű. Robusztus levelei sötétzöldek. A Japán havasszépe májusban bőségesen virágzik. Szívós és örökzöld növény, ezért színes kiegészítője lehet a télikertnek. Csoportosan mutat a legjobban az ágyások mentén, de szoliterként is kiválóan érvényesül egy cserépben az erkélyen vagy a teraszon.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
13 450 Ft
Japán havasszépe színkeverékben, 3db
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:

A Japán havasszépe (Azalea Japonica ) a Rhododendron-ok nemzetségébe tartozik. Valójában Japánból származik, de Kínából, Tajvanról és Koreából különböző vadon élő fajokat is importáltak, hogy bővítsék a Japán havasszépe választékát.

A Japán havasszépe alacsonyra növő, talajtakaró díszcserje. A Japán havasszépe körülbelül 50 cm magasra nő meg és kompakt növekedésű. Robusztus levelei sötétzöldek. A Japán havasszépe májusban bőségesen virágzik. Szívós és örökzöld növény, ezért színes kiegészítője lehet a télikertnek. Csoportosan mutat a legjobban az ágyások mentén, de szoliterként is kiválóan érvényesül egy cserépben az erkélyen vagy a teraszon.A Japán havasszépe gondozása:

A Japán havasszépe a nedves, savanyú, humuszban gazdag talajt kedveli, ezért ültetéskor használjon savanyú ültetőföldet, vagy kombinálja az ültetőföldet egy jó adag kerti tőzeggel. Minden tavasszal szórjon egy kis tőzeget a növény köré, hogy savanyúbbá tegye a talajt.

A Japán havasszépe nem igényel metszést, de metszhető, ha a növényt kompaktabb formában szeretné tartani. Ezt virágzás után, június végén-júliusban vagy a tél végén tegye meg. Csak a fiatal ágakat metssze meg.

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Egyéb
Állatbarát: Igen
Latin név: Rhododendron Azalea Japonica
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
Metszés: június
Növekedés magassága: 50 cm
Öntözés gyakorisága: Nem szabad kiszáradnia
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 25 - 35 cm
Szín: lila, piros, fehér
Téliállósági zónák: zóna 9: -1.2 és -6.6°C között
Teljes napsütés: Igen
Ültetőedény mérete: 9 cm
Virágzási hónap: április
Zöld marad: Igen
Ezt a mezőt ne töltse ki:
Adri 30.5.2022 18:08
Üdv! Télálló, vagy ősz végén be kell vinni, teleltetést igényel? Köszönöm
Válasz