Lándzsás zebralevél, 55cm

Nincs értékelés

A Zebralevél gyönyörű leveleivel igényes kiegészítője a belső térnek. A Zebralevél gyönyörű csíkos levelei azonnal szemet szúrnak. Ezenkívül ez a növény arról az egyedülálló tulajdonságáról híres, hogy a levelei éjszaka bezáródnak, nappal pedig újra kinyílnak, attól függően, hogy mennyi fény van a szobában.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
9 190 Ft
Lándzsás zebralevél, 55cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Erős, egyedülálló és szó szerint lélegzetelállító: A Lándzsás zebralevél (Calathea Lancifolia 'Insignis'), más néven lándzsás zebralevél vagy nyílgyökér gyönyörű leveleivel igényes kiegészítője a belső térnek.
A Lándzsás zebralevél gyönyörű csíkos levelei azonnal szemet szúrnak. Ezenkívül ez a növény arról az egyedülálló tulajdonságáról híres, hogy a levelei éjszaka bezáródnak, nappal pedig újra kinyílnak, attól függően, hogy mennyi fény van a szobában. A szobanövények köztudottan feldobják a szobát. A Zebralevél-lel ezt szó szerint értheti; nézze csak meg, hogy a levelek hogyan keltik életre a szobát!

Származási hely és termékinformáció:


A Zebralevél a trópusi Közép- és Dél-Amerikából származik, ahol a fák között nő, emiatt a növény nem szokott hozzá a közvetlen napfényhez. A naptól védett, mégis világos helyeket kedveli. Tartsa a Zebralevél növényt tavasztól őszig félárnyékos helyen. Télen a növényt áthelyezheti egy világos, a közvetlen napfénytől védett helyre. Arra is ügyeljen, hogy a Zebralevél ne kerüljön radiátor közelébe, mivel ott a páratartalom meglehetősen alacsony.

A Lándzsás zebralevél gondozása:


Rendszeresen adjon a növénynek kis mennyiségű vizet, hogy a virágföld folyamatosan nedves maradjon, de ne maradjon pangó víz a cserép alján. Télen a növénynek kevesebb vízre van szüksége. A levelek rendszeres permetezésével fenntarthatja az optimális páratartalmat. Ez csökkenti a levélhullás, a törpeméret és a lógó szárak kialakulásának esélyét. Lecsüng vagy begörbül a Zebralevél levele? Ha ezt látja, akkor a növény feltehetően túl kevés vizet kapott, és gyakrabban kell öntöznie.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Zebralevél
Átültetés: 2 évente
Latin név: Calathea Lancifolia 'Insignis'
Levegőtisztító: Igen
Öntözés gyakorisága: 1 x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 45 - 55 cm
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 12 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: