4 db légtisztító növény szettben

Nincs értékelés

Ez az Air so Pure szett a következő növényekből áll: 1x Aranypálma Areca Dypsis 1x Csokrosinda Chlorophytum 'Atlantic' 1x Madárfészek páfrány Asplenium 'Crispy Wave' 1x Vitorlavirág Spathiphyllum Air So Pure márka növényei bizonyítottan légtisztító hatásúak. Ezek a természetes légfrissítők semlegesítik a káros gázokat, a CO2-t oxigénné alakítják és javítják a levegő páratartalmát. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
15 590 Ft
4 db légtisztító növény szettben
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
Ez az Air so Pure szett a következő növényekből áll:
1x Aranypálma Areca Dypsis
1x Csokrosinda Chlorophytum 'Atlantic'
1x Madárfészek páfrány Asplenium 'Crispy Wave'
1x Vitorlavirág Spathiphyllum


Air So Pure márka magában foglalja azokat a növényeket, amelyek bizonyítottan légtisztító hatásúak. Ezek a természetes légfrissítők egészséges lakókörnyezetet biztosítanak. Semlegesítik a káros gázokat és a CO2-t oxigénné alakítják. Ezek a növények a környezetünk levegőjének páratartalmát is javítják.

A légtisztító növények csökkentik a betegség miatti szabadságolásokat és növelik a termelékenységet. Javítják a lakókörnyezet életminőségét. Minden növény csak bizonyos mértékig légtisztító hatású, a Air So Pure növények azonban a legkiválóbb légtisztító hatással rendelkeznek.

A NASA űrkutatásai során kiderült, hogy az űrhajósok ugyanolyan tünetektől szenvednek, mint mi a Földön: fejfájás, irritált nyálkahártya, torok és orr. A későbbi kutatások kimutatták, hogy a levegő páratartalma az űrben túl alacsony, ráadásul számos káros anyag is rossz hatással lehet az űrhajósokba.

Ugyanezek a problémák az épületekben is előfordulnak, ez az úgynevezett "Sick Building Syndrome". A finom por, az elektromos készülékek, az emberek által kilélegzett levegő, illetve az izzadás rontja a munkaklímát. A levegő túl alacsony nedvességtartalmával kombinálva ez olyan panaszokat eredményez, mint a fejfájás és az irritált nyálkahártya. A kutatások azt mutatják, hogy a szobanövények a megfelelő lakókörnyezet megteremtésének kulcsfontosságú elemei. Az Air So Pure szobanövények a leghatékonyabbak ebben a tekintetben.

A NASA kutatói megállapították, hogy az űrhajósok panaszai nagyban megegyeztek az emberek által a saját lakókörnyezetükben tapasztalt panaszokkal. Más kutatók ezért a NASA-val együttműködve szobanövényekkel végeztek vizsgálatokat. A kutatók például szobanövényeket helyeztek el egy olyan munkaterületen, ahol az alkalmazottak sokszor panaszkodtak fejfájásra és egyéb tünetekre. A szobanövények elhelyezése után a panaszok három napon belül enyhültek, illetve megszűntek!Ezek a növények a világos vagy félárnyékos helyet kedvelik a házban, közvetlen napfény nélkül. Hetente egyszer öntözze meg ezt a zöld "dzsungelt". Ha a földjüket állandóan enyhén nedvesen tartja, ezek a növények a legjobb formájukat hozzák. Bár a trágyázásuk nem szükséges, a tápoldat támogathatja a növények növekedését.

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Légtisztító növények
Állatbarát: Igen
Átültetés: 2 évente
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
Leveles egész évben: Igen
Öntözés gyakorisága: rendszeresen, hetente 1x
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 30 - 50 cm
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 12 cm
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: