Agglegénypálma, 90cm

Nincs értékelés

Az Agglegénypálma egy nagyon erős növény, amelyet bárhol elhelyezhet a lakásban, világos vagy sötét helyiségekben egyaránt. Népszerűségét a könnyű kezelésének köszönheti. Az Agglegénypálma a gyökereiben és a szárában tárolja a vizet, emiatt ritkábban kell öntözni. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Magasság
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Nem elérhető Nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
18.12.2023 18.12.2023 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
10 190 Ft 13 290 Ft 10 190 Ft-tól
Agglegénypálma, 90cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Az Agglegénypálma gondozása során kevés baj történhet. Ez egy nagyon erős növény, amelyet bárhol elhelyezhet a lakásban, világos vagy sötét helyiségekben egyaránt.

Származási hely és termékinformáció:


Az Agglegénypálma (Zamioculcas) több más néven is ismert, pl. legénypálma, zámiapálma, ZZ-növény vagy smaragdpálma. Ez a növény Zanzibárról, Kenyából és Madagaszkárról származik, de az európai nappalikban szerencsére éppen olyan jól érzi magát. Ültesse át ezt a növényt viszonylag gyakran, mert a Zamioculcas-nak erős és vastag gyökerei vannak, és a húsos gyökerei egy idő után megnehezítik, hogy a növényt kivegye a cserépből.
Az utóbbi években ez a növény egyre népszerűbbé vált Hollandiában és Belgiumban. Népszerűségét a könnyű kezelésének köszönheti. Az Agglegénypálma a gyökereiben és a szárában tárolja a vizet, emiatt ritkábban kell öntözni.

Az Agglegénypálma gondozása:


Az Agglegénypálma nem igényel sok vizet. Ennek oka, hogy a növény a gyökereiben és a szárában tárolja a vizet. Télen a földje akár 2-4 hétig is száraz maradhat. Nyáron egy hét elegendő. Az Agglegénypálma öntözésekor fontos, hogy a földjét hagyja kiszáradni, mielőtt újra öntözné.
Az Agglegénypálma nem igényel sok fényt. Félárnyékos vagy napos hely, mindkettő megfelelő számára, de az elején óvatosan bánjon a közvetlen napfénnyel. Az Agglegénypálma nevelése szűrt fényben történik. Az Agglegénypálma fokozatosan ugyan, de közelebb kerülhet az ablakhoz. Rendszeresen forgassa a Zamioculcas-t, ez biztosítja a növény egyenletes növekedését. Az Agglegénypálma a fény felé növekszik, ezért a növényt időnként negyed fordulatot forgassa el. Így a növény gyönyörűen telt és egyenletes elosztású lesz. Ha az Agglegénypálma túl kevés fényt kap, az visszavetheti a növekedését. Ha túl sok a napfény éri, az Agglegénypálma nagyon gyorsan nő.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Átültetés: 2 évente
Latin név: Zamioculcas Zamiifolia
Levegőtisztító: Igen
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: kevés öntözést igényel; csak akkor öntözze, ha a virágföldet száraznak érzi
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 80 - 90 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 17 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: