Alokázia 'Macrorrhiza', 65cm

Nincs értékelés

Az Alokázia jelenleg nagyon divatos növény! De ez nem is meglepő. Jellemzőek erre a növényre a levelein látható, az erezetet követő csíkok. Az elefántfülnek is nevezett Alocasia Délkelet-Ázsia trópusi erdeiből származik. Igazi városi dzsungelnövény! Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
11 690 Ft
Alokázia 'Macrorrhiza', 65cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
Az Alokázia jelenleg nagyon divatos növény! De ez nem is meglepő. Jellemzőek erre a növényre a levelein látható, az erezetet követő csíkok. Az elefántfülnek is nevezett Alocasia Délkelet-Ázsia trópusi erdeiből származik. Az Alokázia fajok a Kontyvirágfélék (Araceae) családjába tartoznak. Ennek az Alocasia növénynek a botanikai ősei természetes környezetükben Délkelet-Ázsia dzsungeleiben élnek. Igazi városi dzsungelnövény! Ezt a növényt még ételekben is felhasználják, hiszen a gyökerét megfőzik és megeszik.

Az Alokázia kisebb figyelmet igényel. Fontos, hogy ez a szobanövény elegendő vizet kapjon. Az Alokáziát rendszeresen öntözze egy kis vízzel. Ennek a növénynek nedves talajra van szüksége ahhoz, hogy jól fejlődjön. Megjegyzés: Ne adjunk ennek a szobanövénynek túl sok vizet. A túl sok víz túltelítettséget okoz, ami azt jelenti, hogy a növény a levelein át "kiizzadja" a felesleges vizet, ami cseppek formájában jelenik meg a leveleken. Az Alokázia szereti a sok fényt. Győződjön meg arról, hogy ez a növény az ablak közelében álljon, hogy elegendő napfényhez jusson. Az Alokázia a fény felé nő, ezért célszerű rendszeresen egy fordulattal elforgatni ezt a növényt. Ha ez nem történik meg rendszeresen, akkor ez a növény - a fény felé törekedve - valószínűleg ferdén nő majd. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Alokázia
Átültetés: 2 évente
Latin név: Aracaceae Alocasia Mocrarrhiza
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: gyakran, 2x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 65 - 75 cm
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 17 cm
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: