Alokázia, 100cm

Nincs értékelés

Az Alokázia jelenleg nagyon divatos növény, melynek feltűnő, üde zöld, fényes, gyönyörű rajzolatokkal díszített levelei tökéletesen illeszkednek minden stílusos belső térbe. Az Alokázia kevés odafigyelést igényel. Ennek a növénynek nedves talajra van szüksége a megfelelő növekedéshez. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
16 290 Ft
Alokázia, 100cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


Az Alocasia jelenleg nagyon divatos növény! De ez nem is meglepő. Az Alocasia Portadora fajtát nagy, zöld, fényes levelei és a szárán látható feltűnő, barna-piros "pöttyök" teszik különlegessé. Az Elefántfül-nek is nevezett Alocasia Délkelet-Ázsia trópusi erdeiből származik.Az Alocasia fajok az Araceae családba tartoznak. Ennek az Alocasia növénynek a botanikai ősei természetes környezetükben Délkelet-Ázsia dzsungeleiben élnek. Igazi városi dzsungelnövény! Ezt a növényt még ételekben is felhasználják, hiszen a gyökerét megfőzik és megeszik.

Az Alokázia gondozása:Az Alocasia kevés odafigyelést igényel. Fontos, hogy gondoskodjon arról, hogy ez a szobanövény elegendő vizet kapjon. Az Alocasia-t rendszeresen öntözze egy kevés vízzel. A növénynek nedves talajra van szüksége a megfelelő növekedéshez.
Megjegyzés: Ne adjon ennek a szobanövénynek túl sok vizet. A túl sok víz pangást okoz, ami azt jelenti, hogy a növény "kiizzadja" a felesleges vizet, azaz cseppek jelennek meg a leveleken.
Az Alokázia szereti a sok fényt. Győződjön meg róla, hogy az Alokázia közelében legyen ablak, hogy elegendő napfényt kapjon. Az Alokázia a fény felé nő, ezért célszerű rendszeresen elforgatni a növényt. Ha ezt nem teszi meg időnként, a növény a fény felé fordulva valószínűleg ferdén nő majd.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Alokázia
Átültetés: 2 évente
Latin név: Alocasia 'Portadora'
Levegőtisztító: Igen
Öntözés gyakorisága: 2 x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 90 - 100 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 21 cm
Ezt a mezőt ne töltse ki:
elefántfül 21.4.2022 08:32
Tisztelt Horteka, 80x80 cm helyre sarokba szeretnék nagyméretű, akár 150cm magasságig növő nagylevelű szobanövényt elhelyezni, a weboldalon található 100cm magas alokázia (elefántfül) megtetszett. a kérdésem, h elég e neki ennyi hely ez pontosan melyik fajta alokázia? köszönöm Csiffáry Zoltán
Válasz