Ananász növény fehér kerámiakapóban, 45cm

Nincs értékelés

Problémát jelent a horkolás a hálószobában? Az Ananásznövény (Ananas Comosus) horkolás elleni növényként is ismert. A gyümölcse finom, üde illatot áraszt, és maga a növény légtisztító tulajdonságokkal is rendelkezik.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
13 590 Ft
Ananász növény fehér kerámiakapóban, 45cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
Problémát jelent a horkolás a hálószobában? Az Ananásznövény (Ananas Comosus) horkolás elleni növényként is ismert. A gyümölcse finom, üde illatot áraszt, és maga a növény légtisztító tulajdonságokkal is rendelkezik. Hivatalosan az Ananásznövény a trópusokról származik, és a több mint 1600 tagot számláló Broméliafélék (Bromelioideae) családjába tartozik. A Broméliafélék családjának többi növényéhez hasonlóan a levelei rozettákban nőnek egymás fölött, egyfajta csövet alkotva. Ennek a csőnek a szívében, egy erős száron alakul ki az Ananásznövény virágzata, amely egy egész fürtből áll tucatnyi kis virággal, amelyek nagyon szorosan egymás mellett helyezkednek el. Tökéletes választás horkoló emberek számára Az Ananásznövény természetesen könnyedén felismerhető a szára tetején elhelyezkedő, ikonikus gyümölcséről, de tudta, hogy horkolás elleni növényként is ismert? Ez a levegőtisztító növény egy olyan enzimet is termel, amely megtisztítja a légutakat. Helyezze el a hálószobában és újra átaludhatja az éjszakát!

Ügyeljen arra, hogy az ananász mindig enyhén nedves talajban álljon, ennek nagyon fog majd örülni. Heti egyszeri öntözést igényel. A broméliafélék a virágaikban tárolják a vizet, ezért ezt a növényt a kelyhében (virágaiban) öntözze. Olyan helyen, ahol elegendő napfény éri, de nincs kitéve közvetlen napfénynek, tökéletes lesz neki. Ez a növény miután elvirágzott, a legtöbb esetben lassan elpusztul. Rövid élettartamának köszönhetően ezért nem szükséges az átültetése. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Állatbarát: Igen
Átültetés: kétévente
Latin név: Bromeliaceae Ananas Mi Amigo comosus
Levegőtisztító: Igen
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 35 - 45 cm
Téliállósági zónák: 0 között
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 12 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: