Ananásznövény, 50cm

Nincs értékelés

Problémát jelent a horkolás a hálószobában? Az ananásznövényt horkolás elleni növénynek is nevezik. A gyümölcse finom, üde illatot áraszt, és a növény maga légtisztító tulajdonságokkal is rendelkezik. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
11 990 Ft
Ananásznövény, 50cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:

Problémát jelent a horkolás a hálószobában? Az Ananásznövény (Ananas Comosus) horkolás elleni növényként is ismert. A gyümölcse finom, üde illatot áraszt, és maga a növény légtisztító tulajdonságokkal is rendelkezik. Hivatalosan az Ananásznövény a trópusokról származik, és a több mint 1600 tagot számláló Broméliafélék (Bromelioideae) családjába tartozik. A Broméliafélék családjának többi növényéhez hasonlóan a levelei rozettákban nőnek egymás fölött, egyfajta csövet alkotva. Ennek a csőnek a szívében, egy erős száron alakul ki az Ananásznövény virágzata, amely egy egész fürtből áll tucatnyi kis virággal, amelyek nagyon szorosan egymás mellett helyezkednek el.
Tökéletes választás horkoló emberek számára
Az Ananásznövény természetesen könnyedén felismerhető a szára tetején elhelyezkedő, ikonikus gyümölcséről, de tudta, hogy horkolás elleni növényként is ismert? Ez a levegőtisztító növény egy olyan enzimet is termel, amely megtisztítja a légutakat. Helyezze el a hálószobában és újra átaludhatja az éjszakát!

Az Ananásznövény gondozása:

Ügyeljen arra, hogy az Ananásznövény földje enyhén nedves maradjon, így sokáig örömét lelheti majd benne. A heti egyszeri öntözés általában elegendő neki. Egy olyan hely, ahol elegendő napfény éri, de nem kap közvetlen napfényt, tökéletes választás az Ananásznövény-nek.
Kategória: Egyéb
Átültetés: Miután a növény elvirágzott, a legtöbb esetben lassan elpusztul. A növény rövid élettartama miatt nincs szükség átültetésre.
Latin név: Ananas Comosus 'Corona'
Levegőtisztító: Igen
Öntözés gyakorisága: 1 x hetente, a vizet a növény "szívébe" öntse
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 40 - 50 cm
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 12 cm
Virágzási periódus: Egész évben zöld levelek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: