Aranypálma, 80cm

Nincs értékelés

Az Aranypálma a gyorsabban növő fajok közé tartozik, és számos nádszerű szárból áll, amelyeknek gyönyörű, élénkzöld, legyezőszerű levelei vannak. A növényre jellemző a hosszú élettartam és a keskeny, hegyes levelek. Az Aranypálma minden belső térben gyönyörűen mutat. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Magasság
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
20.12.2023 20.12.2023 20.12.2023 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
9 690 Ft 5 990 Ft 22 590 Ft 5 990 Ft-tól
Aranypálma, 80cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


Az Aranypálma (Dypsis Lutescens), avagy Areca pálma a pálmafélék (Arecaceae) családjába tartozik. Az Aranypálma eredetileg Madagaszkárról származik. Manapság az Aranypálma a világ számos trópusi és szubtrópusi területén megtalálható, és nagyon népszerű szobanövény.
Az Aranypálma a gyorsabban növő fajok közé tartozik, és számos nádszerű szárból áll, amelyeknek gyönyörű, élénkzöld, legyezőszerű levelei vannak. A növényre jellemző a hosszú élettartam és a keskeny, hegyes levelek. Az Aranypálma minden belső térben gyönyörűen mutat.

Erős légtisztító hatású növény:

A bennünket körülvevő levegő minősége nagy jelentőséggel bír egészségünk, fittségünk és jólétünk szempontjából. Ez nem csak a kinti levegőre vonatkozik, hanem az olyan helyiségek levegőjére is, ahol életünk nagy részét töltjük: a nappali, az iroda és az iskola légterére. Ezekben a helyiségekben a levegő minőségét nemcsak a bútorok, ruhák, szőnyegek, falak, festékek, nyomtatók stb. által kibocsátott vegyi anyagok rontják, hanem maguk az emberek is. A NASA és a Phytagoras cég által végzett kiterjedt tudományos kutatás kimutatta, hogy az Air So Pure növények - pl. az Aranypálma is - más növényeknél jobban elnyelik ezeket az anyagokat a levegőből, és így tisztítják a levegőt.
Ezek a tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy az Air So Pure növények többek között jót tesznek a memóriának és segítik a koncentrációt. Az ember általában kevésbé érzi magát fáradtnak, illetve produktívabb, ha növények veszik körül.

Az Aranypálma gondozása:

Az Aranypálma szereti a világos helyeket, de nem szereti a közvetlen napfényt.
Célszerű a növényt átlagosan hetente egyszer megöntözni. Vigyázzon, hogy ne öntözze túl, mert a legtöbb zöld növényhez hasonlóan az Aranypálma sem szeret vízben állni.
Kategória: Pálmák
Átültetés: 2 évente
Latin név: Dypsis Lutescens
Levegőtisztító: Igen
Megjegyzés: Air so pure
Öntözés gyakorisága: 1 x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 70 - 80 cm
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 17 cm
Virágzási periódus: Egész évben zöld levelek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: