Ázsiai boglárka 'Cafe au lait', 12 db

Nincs értékelés

Nyáron az Ázsiai boglárka (Ranunculus asiaticus) 'Cafe au lait' bőségesen virágzik, feltűnő barna és narancsszínű virágokkal. Ez a kerti növény gumónként akár 8-10 virággal is meglepheti Önt. Dupla virágai vágott virágként is jól érvényesülnek. Az Ázsiai boglárka vázában is jól mutat! Ültesse el ezeket a hagymákat csoportosan, hogy a kertben a legjobb színhatást érhesse el velük.

Elérhetőség Készleten (>5 Db)
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
5 150 Ft –61 % 1 990 Ft
Ázsiai boglárka 'Cafe au lait', 12 db
Nincs értékelés
8719670011644 v01
5 150 Ft –61 %
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
Az Ázsiai boglárka (Ranunculus asiaticus) egy bájos virág. Az Ázsiai boglárka (Ranunculus asiaticus) a mocsaras területek kedvelője, és előszeretettel nő vízparton. Így talán nem is meglepő, hogy a nevét egy másik zöld vízimádóról, a békáról kapta. A ranunculus ugyanis a latin "rana" szóból származik, ami "békát" jelent. Az Ázsiai boglárka (Ranunculus asiaticus) virágai nagyon szépek, és romantikus hangulatot kölcsönöznek a kertnek. Bár a virágai kifejezetten kecsesek, az Ázsiai boglárka egy erős évelő, amely kevés gondozást igényel. Nyáron az Ázsiai boglárka (Ranunculus asiaticus) 'Cafe au lait' bőségesen virágzik, feltűnő barna és narancsszínű virágokkal. Ez a kerti növény gumónként akár 8-10 virággal is meglepheti Önt. Dupla virágai vágott virágként is jól érvényesülnek. Az Ázsiai boglárka vázában is jól mutat! Ültesse el ezeket a hagymákat csoportosan, hogy a kertben a legjobb színhatást érhesse el velük.

Ezeket a virághagymákat ősszel ültesse el. Ültetési idejük szeptembertől decemberig terjedhet, még jó időben az első fagy beállta előtt. Jól fellazított talajba ültesse a virághagymákat a csúcsukkal felfelé. Ültetéskor tartson távolságot a virághagymák között. Az ültetési távolság legyen a hagyma szélességének kétszerese. Az ültetési mélység legyen a hagyma magasságának kétszerese. Ültesse a hagymákat világos helyre. A tavasszal virágzó virághagymákat az ültetést követően azonnal öntözze meg. Ezzel ösztönözheti őket a gyorsabb gyökeresedésre. Minél korábban képződnek gyökerei, annál jobban ellenáll a virághagyma a hidegnek és a fagynak. A cserepes virághagymáknak az ültetést követő időszakban is folyamatosan szükségük van vízre, mivel a cserépben lévő talaj gyorsabban kiszárad. Az ültetést követően tartsa nedvesen a kertben vagy a cserepekben/ültetőkben lévő talajt.
Kategória: Virághagymák
Fagytűrő növények: Igen
Latin név: Ranunculaceae Ranunculus Asiaticus Cafe Au Lait
mérgező: Igen
Növekedés magassága: 40 cm
Öntözés gyakorisága: 1x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szín: barna, narancssárga
Téliállósági zónák: zóna 7: -12.2 és -17.8°C között
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: virághagymák vagy gumók
Virághagyma átmérője: 8 - 9 cm
Virágzási hónap: június - augusztus

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: