BIO Bíbor kasvirág, 35cm

Nincs értékelés

A Bíbor kasvirág (Echinacea Purpurea Magnus) egy gyönyörű évelő növény. Július, augusztus és szeptember hónapokban gyönyörű virágok jelennek meg piros-sárga középrésszel és a rózsaszíntől egészen a liláig változó szirmokkal. A virágai nagyon népszerűek a pillangók és a méhek körében.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
7 990 Ft
BIO Bíbor kasvirág, 35cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Ezt a növényt a brabanti Kwekerij Verhoeven biogazdálkodással termeszti. Casper és Marion Verhoeven szabadföldön és nyitott üvegházakban termesztenek, vegyszeres növényvédő szerek és műtrágya nélkül. Biztosítják az ültetőközeg optimális állapotát a termesztőedényben, ami nagyon erős, egészséges gyökerekkel rendelkező növényeket eredményez. A növények ezért a kiültetést követően könnyen gyökeret eresztenek a kertben vagy egy cserépben.

A Bíbor kasvirág (Echinacea Purpurea Magnus) egy gyönyörű évelő növény. Július, augusztus és szeptember hónapokban gyönyörű virágok jelennek meg piros-sárga középrésszel és a rózsaszíntől egészen a liláig változó szirmokkal. A virágai nagyon népszerűek a pillangók és a méhek körében. A Bíbor kasvirág (Echinacea Purpurea Magnus) végül eléri a 80-100 cm-es magasságot.

A Bíbor kasvirág évszázadokon át az indiánok legfontosabb gyógynövénye volt. Európában különösen A. Vogel doktor révén vált ismertté. Az Echinaforce, amely erről a növényről kapta a nevét, szó szerint azt jelenti: "A kasvirág ereje" vagy "Erő a kasvirágból".

Nyugodtan készítsen belőle saját teát. Egy evőkanál a Bíbor kasvirág virágaiból és leveleiből. Öntsön rá két deciliter forró vizet, és hagyja öt percig állni. Ennek a szemet gyönyörködtető virágnak a szirmai díszítésre is használhatók, esetleg más ehető virágokkal kombinálva. A virágok kissé csípős íze nem rossz, mivel csak néhány szép "szirom" szükséges egy-egy ételhez. A Bíbor kasvirág erősen gyógyhatású növény: Vértisztító, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású, és mindenekelőtt fokozza az emberi szervezet ellenállóképességét!A Bíbor kasvirág a napos helyeket kedveli és könnyen kombinálható más hasonló igényű évelővel. A Bíbor kasvirág az egyik legerősebb télálló kerti növény.

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Egyéb
Állatbarát: Igen
Ehető: Igen
Fagytűrő: Igen
Fenntarthatóan termesztett: Igen
Illatos: Igen
Latin név: Asteraceae Echinacea Purpurea Magnus
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
Megjegyzés: Tasty Blooms
Méhbarát: Igen
Metszés: március
Növekedés magassága: 100 cm
Öntözés gyakorisága: 1 x hetente
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 25 - 35 cm
Szín: rózsaszín
Téliállósági zónák: zóna 4: -28.9 és -34.4°C között
Teljes napsütés: Igen
Ültetőedény mérete: 13 cm
Virágzási hónap: július - szeptember

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: