BIO Illatos bazsarózsa, 35cm

Nincs értékelés

Az Illatos bazsarózsa gyönyörű, szép virágú növény, amely a múltban is közismert volt, de ma is nagy népszerűségnek örvend. Az Illatos bazsarózsa klasszikus kerti növény, amely nem hiányozhat a kertből vagy a teraszról.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
8 850 Ft
BIO Illatos bazsarózsa, 35cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Ezt a növényt a brabanti Kwekerij Verhoeven biogazdálkodással termeszti. Casper és Marion Verhoeven szabadföldön és nyitott üvegházakban termesztenek, vegyszeres növényvédő szerek és műtrágya nélkül. Biztosítják az ültetőközeg optimális állapotát a termesztőedényben, ami nagyon erős, egészséges gyökerekkel rendelkező növényeket eredményez. A növények ezért a kiültetést követően könnyen gyökeret eresztenek a kertben vagy egy cserépben.

Az Illatos bazsarózsa gyönyörű, szép virágú növény, amely a múltban is közismert volt, de ma is nagy népszerűségnek örvend. Az Illatos bazsarózsa klasszikus kerti növény, amely nem hiányozhat a kertből vagy a teraszról. Hosszú ideig kell a helyükön állniuk, mielőtt sok virágot hoznak, de a türelem biztosan bazsarózsát terem. Az Illatos bazsarózsa vágott virágnak is tökéletes.Az Illatos bazsarózsa erős szárú növény, nagy, illatos virágokkal. Májustól júniusig virágzik. A virágok vágott virágnak is tökéletesek, mivel hosszú az élettartamuk. Az Illatos bazsarózsa kb. 100 cm magasra nő meg.

Ne ültesse túl mélyre az Illatos bazsarózsát; a gyökérnyak éppen csak a talajszint alá kerüljön. Biztosítson napos vagy félárnyékos, kissé védett helyet számára. Győződjön meg róla, hogy a talaj humuszban gazdag és megfelelően trágyázott. Az Illatos bazsarózsa nem szereti az állandóan nedves talajt. A földje legyen jó vízelvezetésű. Ne ültessen Illatos bazsarózsát olyan helyre, ahol korábban már álltak bazsarózsatövek.

Az Illatos bazsarózsát február, március környékén teljesen visszavághatja, de vigyázzon a földből kibújó új hajtásokra.

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Ágyásnövények
Állatbarát: Igen
Fagytűrő: Igen
Fenntarthatóan termesztett: Igen
Illatos: Igen
Latin név: Paeoniaceae Paeonia Lactiflora Coral Sunset
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
Megjegyzés: Pure Organic
Méhbarát: Igen
Metszés: március
Növekedés magassága: 100 cm
Öntözés gyakorisága: 1 x hetente
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 25 - 35 cm
Szín: barack, lazacszínű
Téliállósági zónák: zóna 6: -17.8 és -23.3°C között
Teljes napsütés: Igen
Ültetőedény mérete: 13 cm
Virágzási hónap: május - június

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: