BIO Piros gólyaorr, 35cm

Nincs értékelés

A Piros gólyaorr egész Európában, valamint a Kaukázus egy részén és Észak-Törökországban is előfordul. A Piros gólyaorr (Geranium Sanguineum) egy kisvirágú növény, amely feltűnő lila, ibolyaszínű virágokat hoz. A Sanguineum szó vérvöröset jelent; innen ered a holland "Véres gólyacsőr" elnevezés.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
7 690 Ft
BIO Piros gólyaorr, 35cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Ezt a növényt a brabanti Kwekerij Verhoeven biogazdálkodással termeszti. Casper és Marion Verhoeven szabadföldön és nyitott üvegházakban termesztenek, vegyszeres növényvédő szerek és műtrágya nélkül. Biztosítják az ültetőközeg optimális állapotát a termesztőedényben, ami nagyon erős, egészséges gyökerekkel rendelkező növényeket eredményez. A növények ezért a kiültetést követően könnyen gyökeret eresztenek a kertben vagy egy cserépben.

A Piros gólyaorr egész Európában, valamint a Kaukázus egy részén és Észak-Törökországban is előfordul. A Piros gólyaorr (Geranium Sanguineum) egy kisvirágú növény, amely feltűnő lila, ibolyaszínű virágokat hoz. A Sanguineum szó vérvöröset jelent; innen ered a holland "Véres gólyacsőr" elnevezés. Ennek a kerti növénynek gyakran élesen metszett, sötétzöld levelei vannak. Ez az alacsony növekedésű Piros gólyaorr fajta szélesen elterülve nő, ezért kifejezetten alkalmas talajtakarónak, de szoliter szegélynövényként, valamint sziklakertekben is jól érvényesül.A Piros gólyaorr teljes napsütésben és/vagy félárnyékban is jól fejlődik, illetve virágzik. Kedveli a normál, lehetőleg humuszban gazdag kerti talajt.

Az elnyílt virágokat mindig távolítsa el a további virágzás elősegítése érdekében. A korán virágzó növényeket a virágzást követően visszametszheti. Ezután friss, új levelek jelennek meg a növényen és gyakran másodszor is virágozhat. Az időben történő visszavágásnak köszönhetően a Piros gólyaorr egész évben szép maradhat.

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Egyéb
Állatbarát: Igen
Fagytűrő: Igen
Fenntarthatóan termesztett: Igen
Latin név: Geraniaceae Geranium Sanguineum
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
Megjegyzés: Pure Organic
Méhbarát: Igen
Metszés: metszés nem szükséges
Növekedés magassága: 20 cm
Öntözés gyakorisága: 1 x hetente
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 25 - 35 cm
Szín: lila
Téliállósági zónák: zóna 4: -28.9 és -34.4°C között
Teljes napsütés: Igen
Ültetőedény mérete: 13 cm
Virágzási hónap: május - augusztus

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: