Bolíviai csüngőkaktusz, 50cm

Nincs értékelés

A Bolíviai csüngőkaktusz (Lepismium Bolivianum) eredetileg egy dél-amerikai csüngő növény, amely nagyon erős és könnyen gondozható. Pozsgás növény, amely hosszú leveleiben tárolja a nedvességet. A Bolíviai csüngőkaktusz felfüggeszthető, de akár egy szép, magas cserépben is elhelyezhető. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
13 890 Ft
Bolíviai csüngőkaktusz, 50cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Bolíviai csüngőkaktusz (Lepismium Bolivianum) eredetileg egy dél-amerikai csüngő növény, amely nagyon erős és könnyen gondozható. A Bolíviai csüngőkaktusz egy lenyűgözően szép zöld csüngő növény. Akárcsak a Rhipsalis, amelynek rokona, jól tűri a szárazságot. Pozsgás növény, amely hosszú leveleiben tárolja a nedvességet.
A Bolíviai csüngőkaktusz gyönyörű hosszú, vékony, zöld levelei kihangsúlyozására felfüggesztheti, de egy szép, magas cserépben is elhelyezheti. Túl hosszúak a fürtjei? Könnyedén visszavághatja őket a kívánt formára.


A Bolíviai csüngőkaktusz gondozása:

Kevés vizet adjon neki és ne tegye a növényt túl sötét vagy túl hideg helyre. Ezen túlmenően ez a növény viszonylag igénytelen.
Ne öntözze újra a Lepismium Bolivianum-ot, amíg a földje ki nem száradt. A túl sok víz elpusztítja a Bolíviai csüngőkaktusz-t.
A Bolíviai csüngőkaktusz szereti a sok napsütést! Reggeli nap, délutáni nap, a Bolíviai csüngőkaktusz valóságos napimádó. Minél több napfény, annál jobb. A félárnyékban is jól érzi magát, bár árnyékban egy kicsit lassabban nő.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Csüngő növények
Átültetés: 2-3 évente
Latin név: Lepismium Bolivianum
Levegőtisztító: Igen
Megjegyzés: Decorum
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: 1 x 2 hetente
Szállítási magasság: 40 - 50 cm
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 17 cm
Virágzási periódus: Egész évben zöld levelek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: