Borostás levelű lonc, 75cm

Nincs értékelés

A Borostás levelű lonc egy kúszónövény, ötrészes, feltűnő narancs-rózsaszínű virágokkal és nagy zöld levelekkel. Édes illatáról is ismert, különösen esténként.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
8 150 Ft
Borostás levelű lonc, 75cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

A Borostás levelű lonc (Lonicera Henryi) egy leveles örökzöld loncfajta. A legtöbb más loncfajtától eltérően a Lonicera Henryi enyhe teleken is zöld marad. A Borostás levelű lonc egy kúszónövény, ötrészes, feltűnő narancs-rózsaszínű virágokkal és nagy zöld levelekkel. Édes illatáról is ismert, különösen esténként. Ahhoz, hogy a növény könnyebben kússzon, a legjobb, ha egy kicsit segít neki, és hagyja, hogy egy állványon másszon felfelé.A lonc könnyen gondozható, és bárhol elhelyezhető. Árnyékban vagy félárnyékban is jól fejlődik, de nem fog olyan bőségesen virágozni. Győződjön meg róla, hogy rendszeresen metszi a Borostás levelű loncot, hogy frissen és tömören tartsa. Ha ezt nem teszi meg, a növény körülbelül 4 méter magasra nő majd meg. Március közepén metszze meg a növényt a túl hosszú és elöregedett ágak visszavágásával. Az alapos metszést sok fiatal hajtással és bőséges virágzással fogja meghálálni. Virágzás után a nagyon hosszú ágakat is visszavághatja, hogy a növény rendezettebbnek tűnjön. A loncfélék rendkívül népszerűek a lepkék, például az ezüstgammás aranybaglyok és a Kacsafarkú szenderek körében, de a méhek is könnyen megtalálják ezt a csodás illatú kúszónövényt. A természet valódi drágaköve a kertben.

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Egyéb
Állatbarát: Igen
Fagytűrő: Igen
Illatos: Igen
Latin név: Caprifoliaceae Lonicera Henryi
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
Megjegyzés: UP!Climbers
Méhbarát: Igen
Metszés: március
Növekedés magassága: 300 cm
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 65 - 75 cm
Szín: sárga, narancssárga, rózsaszín
Támaszt igényel: Igen
Téliállósági zónák: zóna 8: -6.7 és -12.2°C között
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 15 cm
Virágzási hónap: május - augusztus
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: