Bortermő szőlő, 55cm

1 értékelés

A Bortermű szőlő egy kúszónövény, amely több méter magasra is megnőhet. Mindenféle formába hozható, és megfelelően megmetszve nagyon tömör maradhat. A Bortermű szőlő könnyen vezethető egy pergola mentén vagy egy falon, feszítődrótokkal.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
6 990 Ft
Bortermő szőlő, 55cm
1 értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
5,0 1 értékelés

Úgy nevezett "Tasty Green", azaz 100% ökológiai termesztésű gyümölcs. Ez azt jelenti, hogy a termesztés során kizárólag növényi és állati eredetű anyagokat használtak fel. Az növénytartó és a címke újrahasznosított műanyagból készül, ezért tiszta megoldást jelent a környezet számára.

A Bortermű szőlő (Vitis Boskoop Glory) jól ismert és sokat ültetett szőlőfajta a kertben. A Bortermű szőlő egy kúszónövény, amely több méter magasra is megnőhet. Mindenféle formába hozható, és megfelelően megmetszve nagyon tömör maradhat. A Bortermű szőlő könnyen vezethető egy pergola mentén vagy egy falon, feszítődrótokkal. Júliusban és augusztusban a szőlő először feltűnésmentes virágfürtöket hoz, majd kialakulnak a töveken a kék szőlőfürtök. A gyümölcsei kékes-lilás színűek, lédúsak és édes ízűek. Megeheti közvetlenül, vagy felhasználhatja lekvár, gyümölcslé vagy bor készítéséhez is.A szőlőnek sok napra van szüksége az éréshez, és szereti a meleget, ezért a déli fekvés ideális ideális számára. A szőlő szeptember közepétől szüretelhető. A földje legyen jó vízelvezetésű és tápanyagban gazdag, lehetőleg ne túl savas, hanem inkább meszes. A metszés növeli a terméshozamot, és a növény is szebbnek tűnik tőle. A legjobb, ha a Bortermő szőlőt november és február között metszi, de nem a kemény fagyok idején. A felesleges oldal- és főágakat metszeni kell. Ez a szőlőfajta szívós, és akár -23 fokos hőmérsékletet is gond nélkül elvisel.

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Gyümölcstermők
Állatbarát: Igen
Ehető: Igen
Fagytűrő: Igen
Fenntarthatóan termesztett: Igen
Latin név: Vitaceae Vitis Vinifera Boskoop Glory
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
Megjegyzés: Tasty Green
Méhbarát: Igen
Metszés: november
Növekedés magassága: 300 cm
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 45 - 55 cm
Szín: fehér
Szüretelés hónapja: szeptember - október
Támaszt igényel: Igen
Téliállósági zónák: zóna 7: -12.2 és -17.8°C között
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 13 cm
Virágzási hónap: július - augusztus
Ezt a mezőt ne töltse ki:
24.10.2023 22:59
Erős, egészséges növényt kaptam, köszönöm!
Válasz