Buzogányvirág 'Tropic Snow', 85cm

Nincs értékelés

A Buzogányvirág (Dieffenbachia Sequine 'Tropic Snow') feltűnő, sötétzöld levelekkel rendelkezik, amelyeken zöld erezet és páfrányszerű, a világoszöldtől egészen a fehérig terjedő világoszöld jegyek láthatók.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
26 550 Ft
Buzogányvirág 'Tropic Snow', 85cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Buzogányvirág (Dieffenbachia Seguine) számos fajáról közismert, amelyeknek a levelein jellegzetes jegyek láthatók. Csak néhány fajnak vannak teljesen zöld levelei. Ez a növény Közép- és Észak-Amerika trópusi esőerdeiből származik. Hollandul ezt a szobanövényt "bagdadi tolvajnak" is hívják. Nem széles körben használt ez a név, és az eredete sem teljesen világos. A Buzogányvirág (Dieffenbachia Sequine 'Tropic Snow') feltűnő, sötétzöld levelekkel rendelkezik, amelyeken zöld erezet és páfrányszerű, a világoszöldtől egészen a fehérig terjedő világoszöld jegyek láthatók. A Buzogányvirág erősen légtisztító hatású. Ez a növény sok más növénynél jobban képes lebontani a levegőben lévő szennyező anyagok egy részét, és javítja a páratartalmat. Több oxigént és frissebb levegőt biztosít a lakásban. E nagyon jó tulajdonsága mellett a Buzogányvirágnak van azonban gyengébb is, nevezetesen, hogy mérgező. Éppen ezért kisgyermekek és háziállatok esetén legyünk vele óvatosak. Nemcsak a levélnedvek lenyelése, hanem a növény érintése is veszélyes.

Gondozás
A Buzogányvirág (Dieffenbachia Seguine) a trópusi esőerdőkből származik, így hozzászokott a párás környezethez. Ezért gondoskodjon arról, hogy a földje nyáron mindig enyhén nedves legyen, anélkül, hogy pangó víz képződne a cserép alján. Télen a legjobb, ha vár az öntözésével, amíg a földje elkezd kiszáradni. A Dieffenbachia gondozásánál a legfontosabb dolog az, hogy hová helyezi a növényt. Ez a növény nagyon érzékeny a közvetlen napfényre, ugyanakkor elegendő közvetett fényre van szüksége a növekedéshez. Ezért olyan helyre tegye a növényt, ahol sok fény éri, de a nap nem süt rá közvetlenül. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Átültetés: kétévente
Latin név: Dieffenbachia Seguine
Levegőtisztító: Igen
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: rendszeresen, hetente 1x
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 75 - 85 cm
Szín: nem virágzik
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 24 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: