Clematis Armandii ‘Apple Blossom’ 75cm

Nincs értékelés

Az Örökzöld fehér iszalag ('Clematis armandii 'Apple Blossom') nevét virágainak köszönheti, amelyek színe nagyon hasonlít az almafák virágaira. A virágok kora tavasszal jelennek meg rajta. Bőségesen virágzik, amit imádnak a méhek. Ennek a kúszónövénynek az a különlegessége, hogy azon kevés Klemátiszok egyike, amelyek télen is zöldek maradnak.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
13 990 Ft
Clematis Armandii ‘Apple Blossom’ 75cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:

Az Örökzöld fehér iszalag ('Clematis armandii 'Apple Blossom') nevét virágainak köszönheti, amelyek színe nagyon hasonlít az almafák virágaira. A virágok bimbósan rózsaszínűek, maguk a szirmok viszont fehérek, középen sárgásfehér porzókkal. A virágok kora tavasszal jelennek meg rajta. Bőségesen virágzik, amit imádnak a méhek. Ennek a kúszónövénynek az a különlegessége, hogy azon kevés Klemátiszok egyike, amelyek télen is zöldek maradnak. Az Örökzöld fehér iszalag levelei bőrszerűek, hosszúkás zöldek és nagyon elegánsak.

Az örökzöld fehér iszalag gondozása:

Az Örökzöld fehér iszalag egy kúszónövény, amely csavarodó levélszárakkal rögzíti magát, és jól nőhet kerítés, fal vagy pergola mellett, de mindenképpen mászódrótra vagy mászókeretre van szüksége. Időnként segíthet neki azzal, hogy az új hajtásait szépen végigvezeti a keret mentén, vagy átvezeti őket a kerítésen. A kertben az Örökzöld fehér iszalag a védett, napos helyeket kedveli. Az Örökzöld fehér iszalag bőségesen virágzik, ha elegendő napfény éri. Az Örökzöld fehér iszalag -10 fokig tűri a fagyot. Nem szükséges metszeni, de virágzás után egy kicsit visszavághatja, hogy elősegítse az újabb virágzást.- Örökzöld, rózsaszín virágú iszalag
- Sok kis rózsaszín virágot hoz
- Hosszúkás, fényes levelei vannak, amelyeket a növény télen is megtart
- Ha buja kúszónövényt szeretne, 3 növényt javasolunk méterenként.Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Klematiszok
Illatos: Igen
Latin név: Clematis Armandii 'Apple Blossom'
Levelek színe: zöld
Megjegyzés: UpClimbers
mérgező: Igen
Metszés: március
Növekedés magassága: 300 cm
Pillangóbarát: Igen
Szállítási magasság: 65 - 75 cm
Támaszt igényel: Igen
Téliállósági zónák: Zóna 8: -12.2 és -6.7 °C között
Teljes napsütés: Igen
Ültetőedény mérete: 15 cm
Vonzza a beporzókat: Igen
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: