Csillagjázmin, 75cm

Nincs értékelés

A Csillagjázmin (Trachelospermum 'Star of Venice') fehér, csillag alakú virágot hoz, innen kapta a nevét. Mediterrán örökzöld kúszónövény, amely -10˚C-ig fagytűrő. Virágzási időszaka június elejétől augusztus végéig tart, ez idő alatt a virágai finom, édes illatot árasztanak. Ennek a kúszónövénynek ovális, sötétzöld levelei vannak, és az optimális növekedéshez támaszra vagy kerítésre van szüksége. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
12 490 Ft
Csillagjázmin, 75cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:

A Csillagjázmin (Trachelospermum 'Star of Venice') fehér, csillag alakú virágot hoz, innen kapta a nevét. Mediterrán örökzöld kúszónövény, amely -10˚C-ig fagytűrő. Virágzási időszaka június elejétől augusztus végéig tart, ez idő alatt a virágai finom, édes illatot árasztanak. Ennek a kúszónövénynek ovális, sötétzöld levelei vannak, és az optimális növekedéshez támaszra vagy kerítésre van szüksége. A Csillagjázmin új ágai szépen kanyarognak egy drótháló vagy egy kerítés mentén. A legjobb hely számára egy napos vagy félárnyékos, szélvédett szeglet.

A Csillagjázmin gondozása:

A Csillagjázmin a normál, tápanyagban gazdag virágföldet kedveli, de akár egy nagy cserépben is szépen fejlődik a teraszon vagy az erkélyen. Napos helyeken talajtakaróként is tartható. Ez a kúszónövény viszonylag jól bírja a száraz időszakokat, de a forró és száraz napokon adjon neki több vizet. A Csillagjázmin metszése csak azért szükséges, hogy a növényt a megfelelő formára alakítsa. A legjobb, ha ezt kora tavasszal vagy a virágzási időszak után teszi meg. A Csillagjázmin meglehetősen lassan növekszik, ezért több évbe telik, mire eléri a maximális magasságát.
- A legjobb fehér toszkán jázminfajta, rengeteg illatos virággal.
- Könnyebben kezelhető, mint más fajták
- Örökzöld és télen is zöld marad

Csak a legerősebb és legegészségesebb fajták kerülhetnek az "Our Choice" termékkategóriába.

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Kúszónövények
Illatos: Igen
Latin név: Trachelospermum 'Star of Venice'
Levelek színe: zöld
Metszés: február
Növekedés magassága: 300 cm
Pillangóbarát: Igen
Szállítási magasság: 65 - 75 cm
Támaszt igényel: Igen
Téliállósági zónák: Zóna 8: -12.2 és -6.7 °C között
Teljes napsütés: Igen
Ültetőedény mérete: 15 cm
Virágzási hónap: június - augusztus
Vonzza a beporzókat: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: