Csokrosinda, 45cm

Nincs értékelés

A Csokrosinda, avagy egyszerűen Zöldike Dél-Afrikából származik. A Chlorophytum Comosum 'Bonnie' nagyon hasonlít társaira, de göndör levelei miatt mégis egyedülálló. Levelei buja összevisszaságban nőnek. Középen fehér csík húzódik, amely erre a fajtára jellemző. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
11 150 Ft
Csokrosinda, 45cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Csokrosinda (Chlorophytum Comosum 'Bonnie') , avagy egyszerűen Zöldike Dél-Afrikából származik. A Chlorophytum Comosum 'Bonnie' nagyon hasonlít társaira, de göndör levelei miatt mégis egyedülálló. Levelei buja összevisszaságban nőnek. Középen fehér csík húzódik, amely a Chlorophytum Comosum 'Bonnie' fajtára jellemző. A Csokrosinda a szaporítóhajtásairól is ismert. Hosszú, elálló szárain apró növények fejlődnek, amelyekkel a Csokrosinda könnyedén szaporítható. Ezeket levághatja, hogyha szaporítani szeretné a növényt, vagy egyszerűen csak hagyja a növényen csüngeni.
A Csokrosinda számos okból népszerű szobanövény. Először is, ez a növény állatbarát. Míg más növények mérgezőek lehetnek a kutyák vagy macskák számára, ez a növény ártalmatlan a háziállatok szempontjából. Ezenkívül a Csokrosinda légtisztító hatású növény. A Csokrosinda felszívja és lebontja a beltéri levegőben megtalálható káros anyagokat.

A Csokrosinda kiváló légtisztító növény:

A bennünket körülvevő levegő minősége nagy jelentőséggel bír egészségünk szempontjából. Az egészséges levegőn élve nemcsak sokkal fittebbek, hanem sokkal produktívabbak is lehetünk. A Csokrosinda természetes légfrissítő, amely hozzájárul az egészséges lakókörnyezet fenntartásához. Semlegesíti a káros gázokat, és a CO2-t oxigénné alakítja át. E növények jelenléte csökkenti a páratartalmat és növeli az életörömöt.


A Csokrosinda gondozása:

Helyezze a Chlorophytum Comosum 'Bonnie'-t olyan helyre, ahol sok napfényt kap. Ha ez a növény nem kap elegendő fényt, akkor a leveleinek gyönyörű mintázata elhalványul. A Csokrosinda szomjas növény, ezért a földjét mindig tartsa kissé nedvesen, de soha nem túl nedvesen.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Csüngő növények
Átültetés: 2-3 évente
Latin név: Chlorophytum Comosum 'Bonnie'
Levegőtisztító: Igen
Megjegyzés: Decorum
Öntözés gyakorisága: 1 x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 35 - 45 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 17 cm
Virágzási periódus: Egész évben zöld-fehér levelek és májustól júliusig fehér virágok

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: