Díszbanán 'Dwarf Cavendish', 100cm

Nincs értékelés

A Díszbanán egy trópusi növény, amely a Musaceae, azaz banánfélék család tagja, és egész évben nagyon párás levegőt és meleg, sok fényt biztosító helyet igényel. Az idősebb növények teljes napfényben is elhelyezhetők. Forró nyári napokon a Díszbanán a szabadba is kitehető. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Magasság
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Nem elérhető Nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
20.12.2023 20.12.2023 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
16 290 Ft 21 390 Ft 16 290 Ft-tól
Díszbanán 'Dwarf Cavendish', 100cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Díszbanán (Musa Dwarf Cavendish), más néven "Törpebanán" vagy "Banánnövény", napjainkban nagyon népszerű. A növény eredetileg Délkelet-Ázsiából és Ausztráliából származik, de ma már számos trópusi helyen termesztik.
Ezt a gyorsan növekvő növényt zöld, kibomló levelei jellemzik, amelyeken gyönyörű kék fátyol és lilásvörös foltok láthatók. A Díszbanán egy trópusi növény, amely a Musaceae, azaz banánfélék család tagja, és egész évben nagyon párás levegőt és meleg, sok fényt biztosító helyet igényel. Az idősebb növények teljes napfényben is elhelyezhetők. Forró nyári napokon a Díszbanán a szabadba is kitehető, de a nap legmelegebb időszakában mindenképpen óvni kell az erős napsütéstől. Tegye védett helyre, mert a túl erős szél darabokra tépheti a leveleit.


A Díszbanán gondozása:


Tegye a Díszbanán-t világos vagy napos helyre. Télen a növényt teljes napfényben is tarthatja, de nyáron jobb, ha világos helyre (közvetlen napfénytől védett helyre) helyezi. A forró déli napsütés megégetheti a Díszbanán leveleit.
A Díszbanán 80%-ban vízből áll, ezért sok vízre van szüksége. Rendszeres, kis mennyiségű vízzel gondoskodjon arról, hogy a földje folyamatosan nedves maradjon. Ez azt is megakadályozza, hogy a cserép alján pangó víz képződjön. Ha a Díszbanán túl kevés vizet kap, a levelei lógni kezdenek. Trópusi származására való tekintettel a Díszbanán-nak magas páratartalomra van szüksége. Ezt úgy tarthatja fenn, ha rendszeresen permetezi a növényt.


Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Egyéb
Átültetés: 2 évente
Latin név: Musa Dwarf Cavendish
Levegőtisztító: Igen
Megjegyzés: Decorum
Öntözés gyakorisága: 2 x hetente adjon neki vizet
Szállítási magasság: 90 - 100 cm
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 21 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: