Euphorbia Eritrea, 70cm

Nincs értékelés

Az Euphorbia Afrikában őshonos növény. Az Euphorbiát Cowboy-kaktusznak vagy sivatagi kaktusznak is nevezik, bár valójában nem is kaktusz, hanem pozsgás növény, azaz szukkulens. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
19 490 Ft
Euphorbia Eritrea, 70cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
Az Euphorbia egyre népszerűbb kaktusz, amely gyönyörűen illeszkedik bármilyen belső térbe. Bármilyen stílusú is az Ön otthona, az Euphorbia bármilyen belső térben kiválóan érvényesül. Szeszélyes, de egyenes növekedésével egyszerre kemény és romantikus. Az Euphorbia Afrikában őshonos növény. Ez a kaktusz nem a kaktuszok, hanem a kutyatejfélék családjába tartozik. Ez különbözteti meg a többi kaktusztól. Az Euphorbiát Cowboy-kaktusznak vagy sivatagi kaktusznak is nevezik, bár valójában nem is kaktusz, hanem pozsgás növény, azaz szukkulens.

Az Euphorbia tökéletes szobanövény, mert egyszerű a gondozása. Az ú.n. Cowboy-kaktusz a napos helyeket kedveli, de félárnyékban is tartható. Kevés vizet igényel; Elegendő, ha havonta kétszer öntözi. A földje legyen száraz, mielőtt újból megöntözi. Figyelem! Az Euphorbia nedve mérgező. Ez a növény nyáron a teraszra is kitehető, de ilyenkor fokozatosan kell hozzászoktatni a közvetlen napfényhez. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Átültetés: 3 évente
Latin név: Euphorbiaceae Euphoria Eritrea Ingens
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
mérgező: Igen
Metszés: metszés nem szükséges
Öntözés gyakorisága: kevés, 1x 2 hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 60 - 70 cm
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Tüskés: Igen
Ültetőedény mérete: 19 cm
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: