Fafojtó ördögfüge, 55cm

Nincs értékelés

A Fafojtó ördögfüge (Clusia Rosea 'Princess') egy különleges zöld szobanövény. Első pillantásra átlagos növénynek tűnik, tudományos kutatások azonban kimutatták, hogy a Fafojtó ördögfüge kiváló levegőtisztító növény, azaz valóságos zöld testőr! Semlegesíti a levegőben keringő káros anyagokat azáltal, hogy felszívja és a gyökereiben lebontja azokat. A legjobban egy fűtött nappaliban fejlődik, legalább 16 fokon. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Magasság
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Nem elérhető Nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
20.12.2023 20.12.2023 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
12 350 Ft 7 250 Ft 7 250 Ft-tól
Fafojtó ördögfüge, 55cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Fafojtó ördögfüge (Clusia Rosea) a Clusiaceae család tagja, és a Karib-térség, az Egyesült Államok és Dél-Amerika esőerdeiben őshonos. Jó tudni: természetes élőhelyén akár 25 méter magasra is megnőhet!
Ez a különleges növény "balzsamalma" néven is ismert, de van egy másik elnevezése is: autogrammfa. A Fafojtó ördögfüge leveleire írt jelek és rajzok ugyanis nagyon sokáig láthatóak maradnak. A trópusi országokban gyakran írnak a leveleire; az emberek a szeretteik nevét jegyzik fel, vagy akár rajzolnak rá.
A Fafojtó ördögfüge (Clusia Rosea 'Princess') egy különleges zöld szobanövény. Első pillantásra átlagos növénynek tűnik, a Fafojtó ördögfüge azonban az egyik legjobb légtisztító. Manapság a házak, az irodák és az iskolák nagyon jól szigeteltek. Ez jót tesz ugyan az energiaszámlának, de egészségtelen, ha a tiszta levegőről van szó. Számos mérgező anyag maradhat ugyanis a levegőben, olyan anyagok, amelyeket nem láthat szabad szemmel, de észrevétlenül megtámadhatják az emberi szervezetet. Amit sokan figyelmen kívül hagynak, hogy a természetnek van erre egy kiváló alternatívája! Mint az köztudott, a növények tisztítják a levegőt. Tudományos kutatások kimutatták, hogy a Fafojtó ördögfüge egy valóságos zöld testőr! Semlegesíti a levegőben keringő káros anyagokat azáltal, hogy felszívja és a gyökereiben lebontja azokat. A Fafojtó ördögfüge egészségesebbé teszi a levegőt azáltal, hogy a CO²-t oxigénné alakítja. Szabályozó párolgási folyamata révén javítja a levegő páratartalmát is. Csökkenti a stresszt és jó hangulatot teremt! Ráadásul nagyon erős és könnyen gondozható szobanövény, amely különböző körülmények között is jól érzi magát. Légtisztító, robusztus, mégis kecses szobanövény, amely bírja a terhelést!


A Fafojtó ördögfüge gondozása:


Lehetőleg legyen nedves a földje, hetente egyszer öntözze, és akadályozza meg, hogy a földje kiszáradjon. A legjobb, ha a földje sötétbarna, akkor ugyanis nem túl száraz. Ha a földje fekete, akkor túl nedves.
Télen mérsékelheti az öntözését. A magas páratartalom nem igazán fontos számára, mert a leveleinek vastag, bőrszerű a felülete.
A Clusia Rosea 'Princess' vonzó növény a kényelmet kedvelő emberek számára! A legjobban egy fűtött nappaliban fejlődik, legalább 16 fokon. Lehetőleg ne érje közvetlen napfény. Egy kissé sötétebb helyen is jól fejlődhet, mert nagyon könnyen alkalmazkodik.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Átültetés: 2 évente
Latin név: Clusia Rosea Princess
Levegőtisztító: Igen
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: 1 x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 45 - 55 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 17 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: