Filodendron 'Green Wonder', 100cm

Nincs értékelés

Ez a növény eredetileg Amerika és a Karib-térség trópusi erdeiből származik. A Filodendron a kontyvirágfélék családjába tartozik és száznál is több fajtája ismert. Akkor mutat a legjobban, ha elegendő helyet kap. A vásárlás után fényes zöld levelei egy kicsit jobban szétterülnek. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
30 490 Ft
Filodendron 'Green Wonder', 100cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
Ez a növény eredetileg Amerika és a Karib-térség trópusi erdeiből származik. A Filodendron a kontyvirágfélék családjába tartozik és száznál is több fajtája ismert. Ezt a növényt a divatos Monstera Deliciosa (avagy Könnyezőpálma) révén is ismerheti, amely ugyanennek a családnak a tagja. A Filodendron (Philodendron) 'Green Wonder' egy nagy levelű szobanövény, amely a dél-amerikai esőerdőkből származik. Akkor mutat a legjobban, ha elegendő helyet kap. A vásárlás után fényes zöld levelei egy kicsit jobban szétterülnek. A dekoratív száron léggyökerek nőhetnek, amelyek nedvességet és táplálékot vonnak el a levegőből, és persze szép látványt is nyújtanak. Ez a zöld csoda úgy nő, akár a káposzta, és könnyen gondozható. Mivel a Filodendron könnyen gondozható, a nappalikban és az irodákban is nagy népszerűségnek örvend. A növény neve a görög "philéo", azaz "szeretni" és a "dendron", azaz "fa" szavakból áll, így lényegében annyit jelent, mint a "fa szeretete".

Ügyeljen arra, hogy a virágföld mindig enyhén nedves legyen. Jobb, ha ezt a növényt egyszerre csak egy keveset öntözi, mintha egyszerre nagyobb mennyiséget öntözné. Ha a növény túl sok, vagy túl kevés vizet kap, jelezni fogja Önnek. Ha túl sok vizet kap, a levelei megsárgulnak, ha pedig túl kevés vizet ad neki, a levelei megbarnulnak és elszáradnak. Mivel a Filodendron általában nagy fák lombkoronája alatt nő, fontos, hogy ne tegye közvetlen napfénybe. Egy félárnyékos hely tökéletes számára, így ez a növény egy sötétebb sarokban is jól érzi majd magát. Kerülje a közvetlen napfényt, különösen a délutáni erős napfényt. A növény nagyon jól bírja a reggeli és az esti napsütést. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Filodendronok
Átültetés: 2 évente
Latin név: Araceae Philodendron Green Wonder
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: rendszeresen, hetente 1x
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 90 - 100 cm
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 24 cm
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: