Guzmán bromélia 'Rockyflower Hope' fehér kerámiatartóban, 50cm

Nincs értékelés

A Guzmán bromélia (Bromeliaceae Guzmania) egy erős, könnyen gondozható szobanövény, amely kis erőfeszítéssel akár 100 napig is szép maradhat. Amit azonban gyakran virágnak nézünk, azok valójában csak színes fellevelek. A növény valódi virágai nagyon kicsik és nem túl látványosak.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
12 590 Ft
Guzmán bromélia 'Rockyflower Hope' fehér kerámiatartóban, 50cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Guzmán bromélia (Bromeliaceae Guzmania) egy erős, könnyen gondozható szobanövény, amely kis erőfeszítéssel akár 100 napig is szép maradhat. Amit azonban gyakran virágnak nézünk, azok valójában csak színes fellevelek. A növény valódi virágai nagyon kicsik és nem túl látványosak. Különösen szép ennél a fajtánál a piros színű felleveleken belül található fehér szív, ami ezt a növényt különösen feltűnővé teszi. Eredetileg a Guzmán bromélia is igazi világutazó. A broméliafélék természetes közegükben általában magasan nőnek a zord Cordilleras de los Andes hegységben és Uruguay meleg dzsungeleinek mélyén. A broméliafélék Közép- és Dél-Amerika egész területén megtalálhatóak, és egyik fajtája szebb, mint a másik. Manapság a Broméliafélék (Bromeliaceae) családjának mintegy 1600 fajtája közismert.

A Guzmán bromélia (Bromeliaceae Guzmania) egy erős és nagyon könnyen gondozható szobanövény, amelynek szépségét körülbelül 100 napig élvezheti. Szánjon ennek a növénynek egy világos helyet otthonában, ahol elegendő napfény éri, de ne álljon közvetlen napfényben. Heti egyszeri öntözés általában elég neki. Forró napokon leveleinek vízzel történő permetezésével hűsítheti a növényt. Miután a növény elvirágzott, ideje újat ültetnie. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, illetve színű, valamint a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Állatbarát: Igen
könnyen kezelhető: Igen
Latin név: Bromeliaceae Guzmania Hope
Levegőtisztító: Igen
Öntözés gyakorisága: rendszeresen, hetente 1x
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 40 - 50 cm
Szín: sárga
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 12 cm
Virágzási periódus: 12-16 hét évente

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: