Guzmán bromélia 'Rockyflower Tala' fehér kerámiatartóban, 35cm

Nincs értékelés

Guzmania) egy erős, könnyen gondozható szobanövény, amely kis erőfeszítéssel akár 100 napig is szép maradhat. Amit azonban gyakran virágnak nézünk, azok valójában csak színes fellevelek. A növény valódi virágai nagyon kicsik és nem túl látványosak.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
12 590 Ft
Guzmán bromélia 'Rockyflower Tala' fehér kerámiatartóban, 35cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Guzmán bromélia (Bromeliaceae Guzmania) egy erős, könnyen gondozható szobanövény, amely kis erőfeszítéssel akár 100 napig is szép maradhat. Amit azonban gyakran virágnak nézünk, azok valójában csak színes fellevelek. A növény valódi virágai nagyon kicsik és nem túl látványosak. Különösen szép ennél a fajtánál a piros színű felleveleken belül található fehér szív, ami ezt a növényt különösen feltűnővé teszi. Eredetileg a Guzmán bromélia is igazi világutazó. A broméliafélék természetes közegükben általában magasan nőnek a zord Cordilleras de los Andes hegységben és Uruguay meleg dzsungeleinek mélyén. A broméliafélék Közép- és Dél-Amerika egész területén megtalálhatóak, és egyik fajtája szebb, mint a másik. Manapság a Broméliafélék (Bromeliaceae) családjának mintegy 1600 fajtája közismert.

A Guzmán bromélia (Bromeliaceae Guzmania) egy erős és nagyon könnyen gondozható szobanövény, amelynek szépségét körülbelül 100 napig élvezheti. Szánjon ennek a növénynek egy világos helyet otthonában, ahol elegendő napfény éri, de ne álljon közvetlen napfényben. Heti egyszeri öntözés általában elég neki. Forró napokon leveleinek vízzel történő permetezésével hűsítheti a növényt. Miután a növény elvirágzott, ideje újat ültetnie. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, illetve színű, valamint a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Állatbarát: Igen
könnyen kezelhető: Igen
Latin név: Bromeliaceae Guzmania Tala
Levegőtisztító: Igen
Méhbarát: Igen
Öntözés gyakorisága: rendszeresen, hetente 1x
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 25 - 35 cm
Szín: narancssárga
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 12 cm
Virágzási periódus: 12-16 hét évente

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: