Halfarokpálma, 100cm

Nincs értékelés

A Halfarokpálma (Caryota Mitis) nevét a halak farkára emlékeztető rendhagyó levelei miatt kapta. Ez a növény kifejezetten alkalmas az irodában való tartásra is, mivel akár sötétebb helyeken is elhelyezhető. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
43 650 Ft
Halfarokpálma, 100cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Halfarokpálma (Caryota Mitis) nevét a halak farkára emlékeztető rendhagyó levelei miatt kapta. Ezek a pálmák világszerte megtalálhatók a trópusokon. A vadonban ezek a növények akár 12 méter magasra is megnőhetnek, de lassú növekedésük miatt a nappaliban ezt a magasságot nem fogják elérni. Ez a növény kifejezetten alkalmas az irodában való tartásra is, mivel akár sötétebb helyeken is elhelyezhető.

A többi pálmához hasonlóan a Halfarokpálma (Caryota Mitis) is állandóan nedves talajt igényel. Ügyeljen arra, hogy a gyökerei ne álljanak nedves földben. Ez azt jelenti, hogy az ültetőedény alján ne maradjon pangó víz. Rendszeresen öntözze, nyáron ötnaponta, télen pedig kéthetente egyszer. A Caryota Mitis elhelyezhető akár egy sötét vagy árnyékos helyen is, de mint minden más szobanövénynek, a Halfarokpálmának is szüksége van némi napfényre. A növekedése stagnál, vagy a növény csak kevés friss levelet hoz? Vigye a Halfarokpálmát egy méterrel közelebb az ablakhoz. Sárgulnak a levelei, vagy a növény színe világosabb lett? Helyezze el egy méterrel távolabb az ablaktól. Győződjön meg arról, hogy legfeljebb három órán keresztül közvetlen napfény éri ezt a növényt. A Halfarokpálma így őrzi majd meg mély sötétzöld színét. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Állatbarát: Igen
Átültetés: 2 évente
Latin név: Arecaceae Caryota Mitis
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
Öntözés gyakorisága: rendszeresen, hetente 1x
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 100 - 110 cm
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 24 cm
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: