Hegyescsúcsú futóka, 25cm

Nincs értékelés

A Hegyescsúcsú futóka egy szép, erős csüngő növény, zöld-sárga színű, tarka levelekkel. A Hegyescsúcsú futóka egy erőteljes légtisztító szobanövény, amely javítja a levegő minőségét. Mindaddig, amíg a földjét enyhén nedvesen tartja, és a növényt megfelelő helyre teszi, a Hegyescsúcsú futóka szépen fejlődik. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
6 250 Ft
Hegyescsúcsú futóka, 25cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Hegyescsúcsú futóka (Epipremnum Pinnatum 'N'Joy'), ismertebb nevén Scindapsus, egy tarka levelű légtisztító növény. Ez a kecses növény elég könnyen nő, és jól bírja a strapát. Ez a növény a kontyvirágfélék családjába tartozik. A Scindapsus Délkelet-Ázsiában őshonos, ahol ez a növény fákra kúszik fel. Jellemzőek erre a szobanövényre a tarka levelek.
Mivel a Hegyescsúcsú futóka szerencsét hozó amulettként is ismert, egyben mutatós ajándék is lehet, amelyet a barátainak és családtagjainak adhat. Természetesen megajándékozhatja saját magát is ezzel a növénnyel, ha jól jönne egy kis anyagi szerencse! A szimbolika szerint a Scindapsus tulajdonosa szerencsére és pénzre számíthat. Nem vállalunk garanciát, de azért egy próbát megér!
A Hegyescsúcsú futóka egy erőteljes légtisztító szobanövény, amely javítja a levegő minőségét otthon, de a munkahelyen is, ahol nyomtatók és egyéb eszközök működnek. A Hegyescsúcsú futóka levelei olyan nyílásokkal rendelkeznek, amelyek felveszik a levegőből a mérgező anyagokat, például a formaldehidet és a benzolt. Ezen kívül a levegő páratartalma is javul a növény párolgásának szabályozása révén. Ez teszi az Hegyescsúcsú futóka növényt ideális szobanövénnyé a tisztább levegő érdekében mind otthon, mind pedig az irodában!


A Hegyescsúcsú futóka gondozása:


A Hegyescsúcsú futóka gondozása könnyű feladat. Ez a kecses növény elég könnyen nő, és jól bírja a strapát. Mindaddig, amíg a földjét enyhén nedvesen tartja, és a növényt megfelelő helyre teszi, a Hegyescsúcsú futóka szépen fejlődik.
Tegye a Hegyescsúcsú futóka növényt világos helyre, de a közvetlen napfénytől távol. Ha a növényt nagyon világos helyen tartja, a levelei egyre világosabbak lesznek. A sötétebb helyeken a levelei is sötétebbek és zöldebbek lesznek. Mit tehet, ha elhalványulnak a levelén látható rajzolatok és a levél teljesen kizöldül? Ilyen esetben jobb, ha a növényt világosabb helyre költözteti. Ne tartsa a növényt hideg és/vagy huzatos helyen.
Ügyeljen arra, hogy a virágföldje mindig enyhén nedves legyen, ezért adjon a növénynek rendszeresen kis mennyiségű vizet. Bár a Hegyescsúcsú futóka elviseli ugyan a száraz levegőt, legjobb formájában mégis akkor tarthatja, ha rendszeresen permetezi ezt a növényt. Elvégre trópusi növényről van szó, amely a magas páratartalomhoz szokott.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Átültetés: 2 évente
Latin név: Epipremnum Pinnatum 'N'Joy'
Levegőtisztító: Igen
Megjegyzés: Decorum
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: 1x hetente
Szállítási magasság: 15 - 25 cm
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 12 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: