Illatos sárkányfa, 65cm

Nincs értékelés

Az Illatos sárkányfa hosszúkás, hegyes leveleket hoz. A Tarka sárkányfa jellegzetessége a levél teljes hosszában húzódó egy vagy akár több csík. A Sárkányfa az egyik legjobb légtisztító növény. Ideális választás a nappaliba, a hálószobába és az irodába is. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
12 690 Ft
Illatos sárkányfa, 65cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


Az Illatos sárkányfa, avagy Dracaena Fragrans "sárkányvérfa" néven is ismert. A Dracaena főként Afrikában őshonos, de Ázsia és Közép-Amerika trópusi területein is megtalálható. A Dracaena Fragrans hosszúkás, hegyes leveleket hoz. A Dracaena jellegzetessége a levél teljes hosszában húzódó egy vagy akár több csík.
A Sárkányfa az egyik legjobb légtisztító növény. Légtisztító tulajdonságának köszönhetően a ház oxigénszintje megnő. A levegő páratartalma is javul, így kevesebb gondot okoz majd a torok- vagy bőrszárazság. Ideális választás a nappaliba, a hálószobába és az irodába is. A levegő minősége, amelyben élünk, nagyon fontos az egészségünk szempontjából. Egészséges levegőn élve nemcsak sokkal fittebbek, hanem sokkal produktívabbak is lehetünk. A Sárkányfa valódi légtisztító, amely oxigént termel és tisztítja a levegőt, és hát ki ne szeretne tisztább levegőt az otthonában vagy az irodájában!

A Sárkányfa gondozása:


A Sárkányfa könnyen gondozható szobanövény. A Sárkányfa kiválóan érzi magát akár kevesebb fényben is, így akár árnyékban, félárnyékban is elhelyezhető. A Sárkányfa kevés vizet fogyaszt. Csak akkor öntözze ezt a szobanövényt, ha a földje száraznak tűnik. Ez nyáron hamarabb bekövetkezik, mint télen. Télen a Dracaena hetekig kibírja víz nélkül. 4-6 hetente egyszeri öntözés több mint elegendő. Nyáron 2-3 hetente egyszer ajánlott öntözni.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Sárkányfa
Átültetés: 2 évente
Latin név: Dracaena 'Fragrans Golden Coast'
Levegőtisztító: Igen
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: kevés, csak akkor öntözze, ha a virágföldet száraznak érzi
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 55 - 65 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 17 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: