Kenciapálma, 110cm

Nincs értékelés

A Kenciapálma a pálmafélék családjába tartozó növény, amely az erősebb pálmák közé tartozik. Mivel a Kenciapálma kifejezetten erős és könnyen kezelhető növény, nagyon népszerű az irodákban és nappalikban. A beltéri pálmák királya. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
34 650 Ft
Kenciapálma, 110cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Howea Forsteriana, ismertebb nevén Kenciapálma egy Ausztráliától keletre fekvő szigeten, a Lord Howe-szigeten őshonos. Ez azonnal megmagyarázza a nevét is: Howea. A Kenciapálma a pálmafélék családjába tartozó növény, amely az erősebb pálmák közé tartozik. Mivel a Kenciapálma kifejezetten erős és könnyen kezelhető növény, nagyon népszerű az irodákban és nappalikban. A beltéri pálmák királya.


Erős légtisztító hatású növény:


Egyedi megjelenése mellett ez a Kenciapálma kifejezetten hatékonyan tisztítja meg az Önt körülvevő levegőt. Ez tulajdonképpen a pálmafélék családjába tartozó összes rokonára igaz. A Kenciapálma semlegesíti a káros gázokat, és a CO2-t oxigénné alakítja. A Kenciapálma csökkenti a páratartalmat, és növeli az élet, a munka és az élet élvezetét. Egészséges levegőn élve pedig nemcsak sokkal fittebbek, hanem sokkal produktívabbak is lehetünk. Mi mást kívánhatunk még?


A Kenciapálma gondozása:


A Lord Howe-szigeten a Kenciapálma mindig a nagyobb fák lombkoronája alatt él, éppen ezért kevés napfényhez van szokva. Ne helyezze ezt a szobanövényt közvetlen napfényre. Szereti a világos helyeket, de egy viszonylag sötét, félárnyékos vagy árnyékos helyre is kitűnő választás. Más pálmákhoz képest a Kenciapálma viszonylag sötét helyeken is megél. Elmarad a növekedése, vagy kevés friss levelet hoz? Helyezze egy méterrel közelebb az ablakhoz. Sárgulnak a Kenciapálma levelei, vagy a növény színe világosabbá vált? Vigye egy méterrel távolabb az ablaktól.
A Kenciapálma, vagy a Howea vízigénye nem nagy. Fontos, hogy a földj��t folyamatosan nedvesen tartsa, mivel természetes élőhelyén ehhez vannak szokva, de ne legyen annyira nedves, hogy a cserép alján pangó víz maradjon. Időnként ellenőrizze a virágföldet.

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Pálmák
Átültetés: 2 évente
Latin név: Howea Forsteriana
Levegőtisztító: Igen
Öntözés gyakorisága: 1 x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 100 - 110 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 21 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: