Kerek levelű zebralevél, 60cm

Nincs értékelés

Gyönyörű leveleivel a Kerek levelű zebralevél (Calathea Orbifolia) igényes kiegészítője a belső térnek. A Kerek levelű zebralevél egy gyönyörű, egyedi megjelenésű növény, amelynek hatalmas leveleit világos- és sötétzöld csíkok díszítik. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
17 350 Ft
Kerek levelű zebralevél, 60cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Erős, egyedülálló és szó szerint lélegzetelállító: a Calathea! Más néven kehelyvirág vagy nyílgyökér. Gyönyörű leveleivel a Kerek levelű zebralevél (Calathea Orbifolia) igényes kiegészítője a belső térnek. A Kerek levelű zebralevél egy gyönyörű, egyedi megjelenésű növény, amelynek hatalmas leveleit világos- és sötétzöld csíkok díszítik.

Származási hely és termékinformáció:


A Zebralevél a dél-amerikai Amazonas vidékének dzsungeleiből származik. Ez a népszerű szobanövény különböző formákban és méretekben kapható. Nézze meg alaposan a leveleket, van köztük hullámos, bordázott, kerekded, hegyes vagy ovális, és a legszebb minták díszítik őket. Ráadásul a Zebralevél-nek van még egy különleges tulajdonsága: követi a természet ritmusát. Amint a reggeli fény belép a szobába, a Zebralevél gyönyörű levelei szétterülnek, hogy felfogják a fényt, este pedig ismét összecsukódnak. Pszt...hallja a levélsusogást?

A Zebralevél gondozása:


A Zebralevél kedveli a sok fényt, de nem az erős napsütést. Az ideális hőmérséklet 15 - 23 ºC. Tartsa nedvesen, a virágföldje nem száradhat ki. Havonta kétszer permetezze meg vízzel. Este a Zebralevél bezárja a leveleit. Bármely helyiségben elhelyezhető. Kerülje a huzatos helyiségeket.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Zebralevél
Átültetés: 2 évente
Latin név: Calathea 'Orbifolia'
Levegőtisztító: Igen
Öntözés gyakorisága: 1 x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 50 - 60 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 21 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: