Kerti iszalag, 75cm

Nincs értékelés

A Kerti iszalag (Clematis 'Jackmanii') egy közepes méretű, mély liláskék virágú klemátiszfajta. Virágai a nyári hónapokban, júliustól szeptemberig jelennek meg. A Kerti iszalag szívós növény, amely nagyon jól bírja az enyhe teleket.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
8 590 Ft
Kerti iszalag, 75cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Kerti iszalag (Clematis 'Jackmanii') egy közepes méretű, mély liláskék virágú klemátiszfajta. Virágai a nyári hónapokban, júliustól szeptemberig jelennek meg. A Kerti iszalag szívós növény, amely nagyon jól bírja az enyhe teleket. Gyönyörű formája és virágzata miatt magas díszítőértékkel bír.

A Kerti iszalag gondozása

A Kerti iszalag-ot tél végén metssze vissza a földtől kb. 30 cm-re, így a leggazdagabb virágzást érheti el, és a növényt is jó formában tarthatja. Ha a Kerti iszalag-ot egy pergola, lugas vagy kerítés mentén szeretné tartani, célszerű egy kicsit segíteni a növénynek. Ezt úgy teheti meg, hogy az új hajtásokat a lugas mentén felkötözi, vagy átvezeti az ágait a kerítésen. A Kerti iszalag nagyon jól érzi magát félárnyékban és a napon egyaránt. Ezáltal a kert legtöbb pontján megél. Több napfényben a Kerti iszalag bőségesebben virágzik, de a Kerti iszalag gyökerének árnyékban és hűvös helyen kell maradnia. Ügyeljen arra, hogy mindig nőjön a növény előtt valami, vagy ültesse a Kerti iszalag-ot mélyebben a földbe, körülbelül 10 cm-rel mélyebbre, mint a gyökérlabda magassága. Ez megvédi a növényt a csúnya hervadásos betegségtől, amely a föld feletti szárakat támadhatja meg, és egészséges maradhat a föld alatt.
- Rengeteg nagy lila virágot hoz
- Az új hajtásokon virágzik
- Erős növény, amely kiváló télálló fajta
- Gyorsan növekszik

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Klematiszok
Latin név: Clematis Jackmanii
Levelek színe: zöld
Megjegyzés: UpClimbers
mérgező: Igen
Metszés: március
Növekedés magassága: 300 cm
Pillangóbarát: Igen
Szállítási magasság: 65 - 75 cm
Támaszt igényel: Igen
Téliállósági zónák: Zóna 4: -34.4 és -28.9 °C között
Teljes napsütés: Igen
Ültetőedény mérete: 15 cm
Vonzza a beporzókat: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: