Kislevelű fikusz 'Ginseng', 40cm

Nincs értékelés

A Kislevelű fikusz 'Ginseng' egy gyönyörű beltéri bonsai, mely kínai füge néven is közismert. A Kislevelű fikusz 'Ginseng' kiváló növény kezdők számára, mert beltérben is tartható és jellemzően nagyon erős. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
10 650 Ft
Kislevelű fikusz 'Ginseng', 40cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

A Kislevelű fikusz 'Ginseng' egy gyönyörű beltéri bonsai, mely kínai füge néven is közismert.

Származási hely és termékinformáció:

A Ficus nemzetség az eperfafélék (Moraceae) családjába tartozik, és az egyik legnépszerűbb bonsai faj főleg kezdők számára. A létező fikuszfajok számát 800 és 2000 közé becsülik. A trópusi régiókban őshonosak, és kifejezetten alkalmasak beltéri bonsai növénynek. A Kislevelű fikusz 'Ginseng' kiváló növény kezdők számára, mert beltérben is tartható és jellemzően nagyon erős.

Az év dizájner növénye:


A bonsai fikuszok világa egy külön világ. Akik kapcsolatba kerülnek vele, gyakran egész életükre függővé válnak, de ez egyfajta egészséges függőség. A bonsai fák különleges tulajdonságaikról ismertek: igazi dizájner növények. Érdekesen csavarodó gyökereik lenyűgöző formákban képesek fejlődni. Ezzel a bonsai egyeddel garantáltan lesz egy olyan növénye otthonában, amely mellett nem lehet csak úgy szó nélkül elsétálni!


A Kislevelű fikusz 'Ginseng' gondozása:


A Kislevelű fikusz 'Ginseng' egy trópusi növény, amely nem télálló. Ez egy szobanövény, amelynek világos helyre van szüksége a lakásban, de nyáron (napos helyre) kiteheti akár a szabadba is. Hagyja, hogy a növény lassan hozzászokjon a kinti ragyogó napfényhez. Óvatosan az erős napfénnyel, ha nemrég metszette meg! A Kislevelű fikusz 'Ginseng' nem jól tűri az árnyékot és a 15 °C alatti hőmérsékletet. Tartsa a páratartalmat a lehető legmagasabb szinten a növény körül, például úgy, hogy időnként vizet permetez a növényre.
Ha a Kislevelű fikusz 'Ginseng' levelei lehullanak, annak több oka is lehet. Általában ilyenkor a bonsai túl sötét helyen áll, a levegő túl száraz neki (permetezzen gyakrabban), vagy nem kapott elég vizet.
Kategória: Fikuszok
Átültetés: 2 évente
Latin név: Ficus Microcarpa 'Ginseng'
Levegőtisztító: Igen
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: csak akkor öntözze, ha a virágföldet száraznak érzi
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 30 - 40 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 12 cm
Virágzási periódus: Egész évben zöld levelek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: