Kislevelű fikusz, 60cm

Nincs értékelés

A Ficus nemzetség az eperfafélék (Moraceae) családjába tartozik, és az egyik legnépszerűbb bonsai faj főleg kezdők számára. Ez egy szobanövény, amelynek világos helyre van szüksége a lakásban, de nyáron (napos helyre) kiteheti akár a szabadba is. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
31 790 Ft
Kislevelű fikusz, 60cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:

A Kislevelű fikusz (Ficus Ginseng Microcarpa)Ez a gyönyörű beltéri bonsai Kínai füge néven is közismert.A Ficus nemzetség az Eperfafélék (Moraceae) családjába tartozik, és az egyik legnépszerűbb bonsai faj főleg kezdők számára. A létező fikuszfajok számát 800 és 2000 közé becsülik. A trópusi régiókban őshonosak, és kifejezetten alkalmasak beltéri bonsai növénynek. A fikusz kiváló növény kezdők számára, mert beltérben is tartható és jellemzően nagyon erős.

Az év formatervezői növénye:

A bonsai fikuszok világa egy külön világ. Akik kapcsolatba kerülnek vele, gyakran egész életükre függővé válnak, de ez egyfajta egészséges függőség. A bonsai fák különleges tulajdonságaikról ismertek: igazi formatervezői növények. Érdekesen csavarodó gyökereik lenyűgöző formákban képesek fejlődni. Ezzel a Kislevelű fikusz bonsai egyeddel garantáltan lesz egy olyan növénye otthonában, amely mellett nem lehet csak úgy szó nélkül elsétálni!

A Kislevelű fikusz gondozása:

A Kislevelű fikusz bonsai egy trópusi növény, amely nem télálló. Ez egy szobanövény, amelynek világos helyre van szüksége a lakásban, de nyáron (napos helyre) kiteheti akár a szabadba is. Hagyja, hogy a növény lassan hozzászokjon a kinti ragyogó napfényhez. Óvatosan az erős napfénnyel, ha nemrég metszette meg! A Kislevelű fikusz bonsai nem tűri az árnyékot és a 15 °C alatti hőmérsékletet. Tartsa a páratartalmat a lehető legmagasabb szinten a növény körül, például úgy, hogy időnként vizet permetez a növényre.

Kategória: Fikuszok
Latin név: Moraceae Ficus Ginseng Microcarpa
Levegőtisztító: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 50 - 60 cm
Szüretelés hónapja: 0
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 20 cm
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: