Közönséges borostyán, 50cm

Nincs értékelés

A Közönséges borostyán (Hedera helix), vagy egyszerűen csak borostyán könnyen kezelhető szobanövény, és számos fajtában, színben, méretben és formában elérhető. A borostyán egy népszerű kúszónövény.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
13 190 Ft
Közönséges borostyán, 50cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Közönséges borostyán (Hedera helix), vagy egyszerűen csak borostyán könnyen kezelhető szobanövény, és számos fajtában, színben, méretben és formában elérhető. A borostyán egy népszerű kúszónövény, amely Hollandiában már évtizedekek óta ismert. Eredetileg ez a növény az erdei fák törzsére kúszott fel, néha akár 30 méter magasra is. Az általunk kínált Hedera egy zöld szobanövény függő változatban, amely bármilyen szép helyen elhelyezhető, légtisztító tulajdonságai miatt azonban ideális választás a nappaliba és a hálószobába. Nagymértékben légtisztító növény A levegő minősége, amelyben élünk, nagyon fontos az egészségünk szempontjából. Az egészséges levegőn élve nemcsak sokkal fittebbek, hanem sokkal produktívabbak is lehetünk. A Közönséges borostyán (Hedera helix) valódi légtisztító növény, amely oxigént termel és tisztítja a levegőt, és hát ki ne szeretne tisztább levegőt az otthonában vagy az irodájában!

Gondozás
A Közönséges borostyán szereti a félárnyékot vagy az árnyékot, de a borostyán, mint szobanövény szükség esetén akár napos helyen is tartható. Napon a levelei világosabb színűek lesznek. A Közönséges borostyán esetében érvényes szabály: minél egyenletesebb a levelek színe, annál kevesebb fényre van szüksége a növénynek. Öntözéskor kerülje, hogy a cserép alján pangó víz képződjön, ez ugyanis hosszú távon gyökérrothadást okozhat. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Csüngő növények
Átültetés: kétévente
Latin név: Hedera Helix
Levegőtisztító: Igen
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: rendszeresen, hetente 1x
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 40 - 50 cm
Szín: nem virágzik
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 17 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: