Krókusz 'Jeanne D'Arc', 15 db

Nincs értékelés

A virágzó krókuszhagymák nemcsak szépek, de egyben ideális tavaszi virághagymák is. Korán virágba borulnak, még akkor is, ha még hó fedi a tájat. Friss hajtásaik egyszerűen áttörik a havat és így virágoznak.

Elérhetőség Készleten (5 Db)
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
5 390 Ft –63 % 1 990 Ft
Krókusz 'Jeanne D'Arc', 15 db
Nincs értékelés
8719670011439 v01
5 390 Ft –63 %
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

A virágzó krókuszhagymák nemcsak szépek, de egyben ideális tavaszi virághagymák is. Korán virágba borulnak, még akkor is, ha még hó fedi a tájat. Friss hajtásaik egyszerűen áttörik a havat és így virágoznak. A krókusz évelő növény, amely korán virágzik különböző, szép színekben, és könnyen elvadítható, így minden évben élvezheti vidám virágainak szépségét. Ez a gyönyörű krókuszfajta szemet gyönyörködtető, és igazán gyönyörű színpalettával büszkélkedhet. A krókusz ideális virághagyma a virágágyásba, illetve a csoportos ültetéshez. A krókuszhagyma alacsony fenntartási igényű, és kifejezetten alkalmas a kerti elvadításra; például a fűben, egy tisztáson, vagy a fák alatt. De cserepekbe és ablakládákba ültetve is remekül mutat, és feldobja az erkélyt vagy a teraszt. Nagy csoportokban elültetve különösen jól érvényesül.

Ezeket a virághagymákat ősszel ültesse el. Ültetési idejük szeptembertől decemberig terjedhet, még jó időben az első fagy beállta előtt. Jól fellazított talajba ültesse a virághagymákat a csúcsukkal felfelé. Ültetéskor tartson távolságot a virághagymák között. Az ültetési távolság legyen a hagyma szélességének kétszerese. Az ültetési mélység legyen a hagyma magasságának kétszerese. Ültesse a hagymákat világos helyre. A tavasszal virágzó virághagymákat az ültetést követően azonnal öntözze meg. Ezzel ösztönözheti őket a gyorsabb gyökeresedésre. Minél korábban képződnek gyökerei, annál jobban ellenáll a virághagyma a hidegnek és a fagynak. A cserepes virághagymáknak az ültetést követő időszakban is folyamatosan szükségük van vízre, mivel a cserépben lévő talaj gyorsabban kiszárad. Az ültetést követően tartsa nedvesen a kertben vagy a cserepekben/ültetőkben lévő talajt.

Kategória: Virághagymák
Állatbarát: Igen
Fagytűrő növények: Igen
Latin név: Iridaceae Crocus Jeanne D'Arc
Méhbarát: Igen
Növekedés magassága: 20 cm
Öntözés gyakorisága: 1x hetente
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szín: fehér
Téliállósági zónák: zóna 7: -12.2 és -17.8°C között
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: virághagymák vagy gumók
Virághagyma átmérője: 8 - 9 cm
Virágzási hónap: február - március

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: