Lándzsadísz, 30cm

Nincs értékelés

Gyönyörű leveleivel a Lándzsdísz igényes kiegészítője a belső térnek. A Lándzsdísz egy különösen színes növény, amely eredetileg Dél-Amerikából származik. Napközben láthatóak tarka levelei, este viszont ezek a levelek összecsukódnak, így láthatóvá válik a levelek lilás alja.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
15 390 Ft
Lándzsadísz, 30cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:

A Lándzsadísz (Ctenanthe Burle Marxii) a trópusi Közép- és Dél-Amerikából származik, ahol a fák között nő, emiatt ez a növény nem szokott hozzá a közvetlen napfényhez. A Lándzsadísz ezért a naptól távol eső, világos helyeket kedveli. A Lándzsadísz tavasztól őszig félárnyékos helyre kerüljön. Télen a növényt áthelyezheti egy világos, de közvetlen napfénytől védett helyre. Arra is ügyeljen, hogy a Lándzsadísz ne kerüljön radiátor közelébe, mivel ott a páratartalom meglehetősen alacsony.

A Lándzsadísz gondozása:
Adjon rendszeresen kis mennyiségű vizet a Lándzsadísz növénynek, így a virágföldet folyamatosan nedvesen tarthatja anélkül, hogy a cserép alján vízréteg maradna. Télen a Lándzsadísz-nek kevesebb vízre van szüksége. A levelek rendszeres permetezésével tartsa magasan a páratartalmat. Ez csökkenti a levélhullás, a törpetermet és a lecsüngő szárak kialakulásának esélyét. Netán lecsüng vagy begörbült a Lándzsadísz levele? Akkor valószínű, hogy a növény túl kevés vizet kapott, és gyakrabban kell öntöznie.

Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Árnyék: Igen
Latin név: Marantaceae Ctenanthe Burle-Marxii
Levegőtisztító: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 20 - 30 cm
Szüretelés hónapja: 0
Ültetőedény mérete: 12 cm
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: