Lándzsarózsa 'Elegant Flames', 50cm

Nincs értékelés

Az Aechmea, más néven Lándzsarózsa ezüstzöld, vázára emlékeztető törzséből fenséges, narancsvörös virág fejlődik. Amit mi azonban virágnak nevezünk, az valójában többnyire nem más, mint a növény gyönyörű fellevelei.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
10 490 Ft
Lándzsarózsa 'Elegant Flames', 50cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
Eredetileg a Lándzsarózsa (Aechmea) egy igazi világutazó. A broméliafélék természetes közegükben általában magasan nőnek a zord Cordilleras de los Andes hegységben és Uruguay meleg dzsungeleinek mélyén. A broméliafélék Közép- és Dél-Amerika egész területén megtalálhatóak, és egyik fajtája szebb, mint a másik. Manapság a Broméliafélék (Bromeliaceae) családjának mintegy 1600 fajtája közismert. Az Aechmea, más néven Lándzsarózsa ezüstzöld, vázára emlékeztető törzséből fenséges, narancsvörös virág fejlődik. Amit mi azonban virágnak nevezünk, az valójában többnyire nem más, mint a növény gyönyörű fellevelei. A Lándzsarózsa igazi virágai meglehetősen kicsik, és messze nem olyan feltűnőek, mint a növény többi része.

A Lándzsarózsa (Aechmea) egy erős és nagyon könnyű szobanövény, amelynek szépségét körülbelül 100 napig élvezheti. Szánjon ennek a növénynek egy világos helyet otthonában, ahol elegendő napfény éri, de ne álljon közvetlen napfényben. Heti egyszeri öntözés általában elég neki. Forró napokon leveleinek vízzel történő permetezésével hűsítheti a növényt. Miután a növény elvirágzott, ideje újat ültetnie. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, illetve színű, valamint a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Állatbarát: Igen
könnyen kezelhető: Igen
Latin név: Bromeliaceae Aechmea Elegant Flames
Levegőtisztító: Igen
Öntözés gyakorisága: rendszeresen, hetente 1x
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 40 - 50 cm
Szín: narancssárga, piros
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Tüskés: Igen
Ültetőedény mérete: 12 cm
Virágzási periódus: 12-16 hét évente

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: