Lantlevelű fikusz (szerteágazó), 120cm

Nincs értékelés

A Lantlevelű fikusz (Ficus Lyrata) egy zöld szobanövény, amely elsősorban a nagy levelei miatt közkedvelt. A levelei akár 40 cm hosszúra is megnőhetnek és lant alakúak, ezért is kapta ez a növény "lantlevelű" becenevet. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
74 390 Ft
Lantlevelű fikusz (szerteágazó), 120cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Lantlevelű fikusz (Ficus Lyrata) egy zöld szobanövény, amely elsősorban a nagy levelei miatt közkedvelt. A levelei akár 40 cm hosszúra is megnőhetnek és lant alakúak, ezért is kapta ez a növény "lantlevelű" becenevet. Természetes környezetében a Lantlevelű fikusz elérheti akár a 15 méteres magasságot is. A nappaliban a Ficus Lyrata akár 2 méter magasra is megnőhet. Nem kell szakembernek lennie ahhoz, hogy jól érezze magát Önnél ez a légtisztító növény. Élvezze gyönyörű, sudár megjelenését!

Öntözze rendszeresen a Lantlevelű fikuszt. Csak akkor öntözze meg újból, ha az előző adag vizet elfogyasztotta. Az elkövetkező hetekben látni fogja majd, hogy mennyit iszik az új Fikusza, és ennek megfelelően állíthatja be az öntözését. Tavasszal és nyáron növelje egy kicsit a víz mennyiségét. A Fikusz napimádó és szereti az ablak előtti helyet. Lehetőleg legalább napi 5 óra közvetlen napfényt biztosítson neki. A Fikuszt szűrt fényben termesztik. A közvetlen napfényre való áttérés a levelek elszíneződését okozhatja. Ezt úgy előzheti meg, ha a növényt fokozatosan közelebb viszi az ablakhoz, így lassanként hozzászokhat a közvetlen napfényhez. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Fikuszok
Átültetés: 2 évente
Latin név: Moraceae Ficus Lyrata
Levegőtisztító: Igen
Levelek színe: zöld
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: rendszeresen, hetente 1x
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 110 - 120 cm
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: Növénytartó
Ültetőedény mérete: 27 cm
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: