Leander, 100cm

Nincs értékelés

A Leander bokros megjelenésű, és akár 2-6 méter magasra is megnőhet. A Leander levelei hosszúkásak, bőrszerűek és középen világosabb erezettel rendelkeznek.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
19 690 Ft
Leander, 100cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:

A Leander (Nerium Oleander) elsősorban a Földközi-tenger körüli országokból ismert. Eredetileg ez az örökzöld, gazdagon virágzó díszcserje főleg köves talajon, például száraz patak- és folyómedrekben volt megtalálható.

A Leander bokros megjelenésű, és akár 2-6 méter magasra is megnőhet. A Leander levelei hosszúkásak, bőrszerűek és középen világosabb erezettel rendelkeznek.

Bármilyen szép is ez a növény, mind az emberekre, mind pedig az állatokra számára is mérgező. A Leander nedve bőrirritációt is okozhat. Mindig viseljen kesztyűt, amikor ezzel a növénnyel dolgozik.A Leander gondozása:

Ültesse a Leander-t tágas dézsába vagy díszcserépbe. Helyezze ezt a dézsás növényt napos helyre. A virágföldje nem száradhat ki, ezért adjon neki bőségesen vizet, különösen a melegebb időszakokban. Május és augusztus között kéthetente adjon a vízhez növénytápot is. Két-háromévente érdemes átültetni.

Ez az egzotikus örökzöld növény elvisel egy kis fagyot, de lehetőleg egy világos, fagymentes, 10˚C-nál nem melegebb helyiségben teleltesse. Március végétől tegye ki a Leander-t a szabadba, de vigyázzon a késő esti fagyokkal. A Leander akkor a legjobban metszhető, amikor ősszel beviszi a házba. Nyár elejétől egészen szeptember végéig virágzik.Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.

Kategória: Egyéb
Fagytűrő: Igen
Illatos: Igen
Latin név: Apocynaceae Nerium Oleander
Levegőtisztító: Igen
Növekedés magassága: 250 cm
Szállítási magasság: 90 - 100 cm
Szüretelés hónapja: 0
Téliállósági zónák: zóna 9: -1.1 és -6.7°C között
Teljes napsütés: Igen
Ültetőedény mérete: 21 cm
Virágzási hónap: június
Zöld marad: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: