Liliom 'Levi', 2 db

Nincs értékelés

A liliom gyönyörűen mutat a kertben, de természetesen gyönyörű terasz- vagy cserepes növény is lehet belőle, amelynek szépségét egész nyáron élvezheti. A liliom gyönyörű egzotikus virágokkal büszkélkedhet.

Elérhetőség Készleten (>5 Db)
Várható kézbesítés:
14.12.2023
Szállítási lehetőségek
4 190 Ft –52 % 1 990 Ft
Liliom 'Levi', 2 db
Nincs értékelés
8719670005483 v01
4 190 Ft –52 %
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A liliomok nemcsak színük, formájuk és méretük, hanem eredetük tekintetében is sokoldalúak. Vadon élő példányaik Koreában, Japánban és Szibéria egyes részein, valamint az Egyenlítőhöz közel, Indiában találhatók meg. Európában a liliom a Kaukázusban, a Balkánon, Görögországban, Lengyelországban, az Alpokban és a Pireneusokban honos. Az Egyesült Államok legtöbb államában vadon is megtalálható, kivéve az Egyesült Államok délnyugati részét. A liliom igen jelentős szimbolikával büszkélkedhet. Nőiség: a görögök és a rómaiak idejében a menyasszonyoknak liliomkoronát adtak a tiszta és termékeny élet reményében. Szerelem: a viktoriánus időkben, ha valaki egy illatos liliomot kapott, biztosan tudta: ez az én szerelmem. Tisztaság: a fehér liliom gyakran látható esküvőkön a szüzesség és a tisztaság jeleként. A mulandóság: a liliom derűs és tiszta ragyogása képes kifejezni a veszteség és a gyász idején érzett érzelmeket. A liliom gyönyörűen mutat a kertben, de természetesen gyönyörű terasz- vagy cserepes növény is lehet belőle, amelynek szépségét egész nyáron élvezheti. A liliom gyönyörű egzotikus virágokkal büszkélkedhet.

Ültetés
Ezeket a virághagymákat tavasszal ültesse el. Virágai nyáron nyílnak majd. Ültetéskor tartson kellő távolságot a virághagymák között. Az ültetési távolság legyen a hagyma szélességének háromszorosa. Az ültetési mélység legyen a virághagyma magasságának háromszorosa. Válasszon napos helyet az elültetni kívánt virághagymáknak. Az ültetést követően azonnal öntözze meg a virághagymákat.
Kategória: Virághagymák
Ágyásnövény: Igen
Fagytűrő növények: Igen
Kiszerelés: 2 db-os csomag
könnyen kezelhető: Igen
Latin név: Lilium Levi Asiatic
Méhbarát: Igen
mérgező: Igen
Növekedés magassága: 100 cm
Pillangóbarát: Igen
Részleges napsütés: Igen
Szín: pink, fehér
Téliállósági zónák: zóna 7: -12. és -17.8°C között
Teljes napsütés: Igen
Terasz: Igen
Termék szállítási típusa: virághagymák vagy gumók
Virághagyma átmérője: 14 cm
Virágzás: Igen
Virágzási hónap: június - augusztus

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: