Nárcisz 'Tête à Tête', 8 db

Nincs értékelés

A nárcisz erős virághagyma, amely nagyobb csoportokban elültetve gyönyörűen mutat. Ideális virághagyma az elvadításra. A Nárcisz (Narcissus) 'Tête à Tête' egy bájos, apró, többvirágú nárcisz, enyhén visszahajló szirmokkal, boglárksárga színben.

Elérhetőség Készleten (>5 Db)
Várható kézbesítés:
18.12.2023
Szállítási lehetőségek
3 850 Ft –48 % 1 990 Ft
Nárcisz 'Tête à Tête', 8 db
Nincs értékelés
8719670011637 v01
3 850 Ft –48 %
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A nárcisz erős virághagyma, amely nagyobb csoportokban elültetve gyönyörűen mutat. Ideális virághagyma az elvadításra. Nagyon jól kombinálható évelőkkel és cserjékkel a kertben, de cserépbe ültetve is mutatós a teraszon vagy az erkélyen. A Nárcisz (Narcissus) 'Tête à Tête' egy bájos, apró, többvirágú nárcisz, enyhén visszahajló szirmokkal, boglárksárga színben.

Ezeket a virághagymákat ősszel ültesse el. Ültetési idejük szeptembertől decemberig terjedhet, még jó időben az első fagy beállta előtt. Jól fellazított talajba ültesse a virághagymákat a csúcsukkal felfelé. Ültetéskor tartson távolságot a virághagymák között. Az ültetési távolság legyen a hagyma szélességének kétszerese. Az ültetési mélység legyen a hagyma magasságának kétszerese. Ültesse a hagymákat világos helyre. A tavasszal virágzó virághagymákat az ültetést követően azonnal öntözze meg. Ezzel ösztönözheti őket a gyorsabb gyökeresedésre. Minél korábban képződnek gyökerei, annál jobban ellenáll a virághagyma a hidegnek és a fagynak. A cserepes virághagymáknak az ültetést követő időszakban is folyamatosan szükségük van vízre, mivel a cserépben lévő talaj gyorsabban kiszárad. Az ültetést követően tartsa nedvesen a kertben vagy a cserepekben/ültetőkben lévő talajt.
Kategória: Virághagymák
Fagytűrő növények: Igen
Illatos: Igen
Latin név: Amaryllidacea Narcissus Tete a Tete
mérgező: Igen
Növekedés magassága: 30 cm
Öntözés gyakorisága: 1x hetente
Részleges napsütés: Igen
Szín: sárga
Téliállósági zónák: zóna 7: -12.2 és -17.8°C között
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: virághagymák vagy gumók
Virághagyma átmérője: 11 cm
Virágzási hónap: március - május

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: