Perui kúszóka, 165cm

Nincs értékelés

A Perui kúszóka (Cissus Rotundifolia) eredetileg Kelet-Afrikából származó kúszónövény. Rokona a jól ismert repkénynek, de más tulajdonságai is vannak. Kecses növény, amely keskeny alakja miatt tökéletesen megállja a helyét otthonában, egy kisebb sarkokban.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
58 490 Ft
Perui kúszóka, 165cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől
A Perui kúszóka (Cissus Rotundifolia) eredetileg Kelet-Afrikából származó kúszónövény. Rokona a jól ismert repkénynek, de más tulajdonságai is vannak. Kecses növény, amely keskeny alakja miatt tökéletesen megállja a helyét otthonában, egy kisebb sarkokban. A Perui kúszóka számos fajtája ismert, és mind kúszónövényként, mind pedig csüngő növényként tartható. Ezt az erős kúszónövényt általában állványon nevelik. A Perui kúszókát (Cissus rotundifolia) a levelek alján található cukros szemcsék jellemzik. A Perui kúszóka gyorsan nő és nagyon erőteljes növény. Szobanövényként cserépbe helyezett oszlopos, hálós állványon nő. A Rotundifoliát friss zöld, kerek, fényes leveleiről ismerheti fel. A Cissus a görög kissos szóból származik, ami borostyánt jelent. A Perui kúszókát Hollandiában cukorszőlőnek és királyszőlőnek is nevezik.

Gondozás
A Perui kúszóka (Cissus Rotundifolia) lényegében bárhol jól érzi magát, kivéve a tűző napon. Szereti a világos helyeket, de nem állhat közvetlen napfényben. A világos, árnyékos hely ideális ennek a szobanövénynek. A Perui kúszóka (Cissus Rotundifolia) egy északi fekvésű ablak előtt, vagy néhány méterre egy nyugati vagy keleti fekvésű ablaktól áll a neki tökéletes helyen. A Perui kúszókának nincs szüksége túl sok vízre. Két öntözés között hagyja, hogy a földje kissé kiszáradjon, mielőtt újra megöntözné. A lényeg, hogy átlagosan hetente egyszer öntözze meg. A legtöbb szobanövényhez hasonlóan a Cissusnak is valamivel több vízre van szüksége nyáron, mint télen. Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Egyéb
Állatbarát: Igen
Átültetés: kétévente
Latin név: Cissus Rotundifolia
Levegőtisztító: Igen
Öntözés gyakorisága: rendszeresen, hetente 1x
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 155 - 165 cm
Szín: nem virágzik
Támaszt igényel: Igen
Teljes napsütés: Igen
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 27 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: