PlantGrow Csigastop - Természetes védelem a csigák ellen, 2,5 L

Nincs értékelés

A PlantGrow egy hatékony, csigák és meztelencsigák elleni szer, amelyet egy egyedülálló és környezetbarát természetes folyamat, az anaerob lebontás segítségével állítanak elő. A termék 100%-ban környezetbarát.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
9 150 Ft
PlantGrow Csigastop - Természetes védelem a csigák ellen, 2,5 L
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

A PlantGrow Csigastop egy hatékony szer csigák és meztelencsigák ellen, amelyet egy egyedülálló és környezetbarát természetes folyamat, az anaerob lebontás segítségével állítanak elő. A PlantGrow Csigastop tisztán növényekből készül ( szárítási folyamat révén), és nem más, mint egy hatékony, nem mérgező határvonal, amely megvédi az érzékeny növényeket a csigák és meztelencsigák okozta károktól. Ez a termék 100% környezetbarát és megvédi a növényeket a puhatestűektől. A PlantGrow Csigastop készítményt a növények töve körül kell alkalmazni, és garantáltan elveszi az éhes puhatestűek kedvét attól, hogy hozzáérjenek a növényekhez. Sok más gátló termékkel ellentétben a PlantGrow Csigastop idővel természetes módon lebomlik, és természetes tápanyagforrást biztosít, amely tisztán természetes módon segít javítani és fokozni a növények növekedését. Ideális termék minden termesztési rendszerben, beleértve a vegán és az organikus termesztést is.
A PlantGrow Csigastop az egész vegetációs időszakban használható kerti ágyásokban, cserepekben és konténerekben. Egyszerűen csak öntse ki közvetlenül a csomagolásból, így a talaj vagy a komposzt felszínén egy réteget hozhat létre a megvédendő növények szára körül. A környező rétegnek körülbelül 10-12 cm szélesnek és legalább 1 cm mélynek kell lennie. Javasoljuk, hogy a PlantGrow Csigastop-ot ne alkalmazza nagyon nedves talajon vagy heves esőzések idején.

A PlantGrow Csigastop szükség szerint alkalmazható.

Nem alkalmas frissen vetett magvak és kis palánták kezelésére.

2,5 literes kapacitás.


Egyedi jellemzők:

100% természetes.

100% bio.

100% vegán.

Nem tartalmaz hozzáadott tőzeget.

Védi a fogékony növényeket a csigáktól és meztelencsigáktól.

Elriasztja a csigákat anélkül, hogy elpusztítaná őket, így azok továbbra is fontos táplálékforrást jelentenek más vadon élő állatok számára.

Biztonságos a madarak, méhek, rovarok, állatok és gyermekek számára.

Javítja a talaj és a komposzt minőségét.

Mikrotápanyagokat tartalmaz.

Kizárólag növényekből készült.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: