Plantgrow talajdúsító tápszer, 2,5 L

Nincs értékelés

A PlantGrow talajdúsító tápszer a kert minden részén használható. Visszaadja a növényeknek mindazt a jót, amire szükségük van.

Elérhetőség Nem elérhető
Várható kézbesítés:
20.12.2023
Szállítási lehetőségek
8 650 Ft
Plantgrow talajdúsító tápszer, 2,5 L
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

A PlantGrow talajdúsító tápszer a kert minden részén használható, és visszaadja a növényeknek a szükséges tápanyagokat. Egyszerűen csak öntsön PlantGrow talajdúsító tápszer-t a növények töve köré, vagy keverje a virágföldbe. A PlantGrow talajdúsító tápszer szerves tápanyagokkal látja el a növényeket, gazdagítja a földjüket és segít abban, hogy jobban megtartsák a nedvességet.

A PlantGrow talajdúsító tápszer egy egyedülálló és környezetbarát természetes folyamat, az anaerob emésztés segítségével készül. A PlantGrow talajdúsító tápszer a növények által és a növények számára készült, 100%-ban vegyszermentes, és tisztán természetes módon biztosítja a gazdag és tápláló talaj fenntartásához szükséges alapvető összetevőket. Ideális bio- vagy akár vegán növénytermesztéshez és kertészkedéshez is.

Használható minden szobanövényhez, kerti növényhez és virághagymához cserépben, ládában, függőkosárban és kerti talajban. Egész évben használható.

2,5 literes tasak.

Egyedi tulajdonságok:

100% természetes.
100% organikus.
100% vegán.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: