Pöttyös levelű sárkányfa, 50cm

Nincs értékelés

A Pöttyös levelű sárkányfa levelei sötétzöldek, helyenként sárga foltokkal. A Dracaena Surculosa ugyan Sárkányfa, de szép szárai miatt inkább bambuszszerű növénynek tűnik. Leveleinek formája mindenképpen különlegesnek mondható, ráadásul különösen erős növény. Szinte bármilyen belső térben jól érvényesül. A Sárkányfa az egyik legjobb légtisztító növény. Tekintse meg gyönyörű virágtartóinkat szobanövényei számára.

Magasság
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Nem elérhető Nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
20.12.2023 20.12.2023 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
13 690 Ft 8 650 Ft 8 650 Ft-tól
Pöttyös levelű sárkányfa, 50cm
Nincs értékelés
Kiváló, holland minőség
Kiváló, holland minőség
100% záruka na růst a květ
100%-os növekedési és virágzási garancia
Odesíláme do 5 dnů
Kiszállítás 5 napon belül
Přímo od holandských pěstitelů
Közvetlenül a holland termelőktől

Származási hely és termékinformáció:


A Pöttyös levelű sárkányfa, avagy Dracaena Surculosa "sárkányvérfa" néven is ismert. A Dracaena főként Afrikában őshonos, de Ázsia és Közép-Amerika trópusi területein is megtalálható. A Dracaena Surculosa levelei sötétzöldek, helyenként sárga foltokkal. A Dracaena Surculosa ugyan Sárkányfa, de szép szárai miatt inkább bambuszszerű növénynek tűnik. Leveleinek formája mindenképpen különlegesnek mondható, ráadásul különösen erős növény. Szinte bármilyen belső térben jól érvényesül.
A Sárkányfa az egyik legjobb légtisztító növény. Légtisztító tulajdonságának köszönhetően a ház oxigénszintje megnő. A levegő páratartalma is javul, így kevesebb gondot okoz majd a torok- vagy bőrszárazság. Ideális választás a nappaliba, a hálószobába és az irodába is. A levegő minősége, amelyben élünk, nagyon fontos az egészségünk szempontjából. Egészséges levegőn élve nemcsak sokkal fittebbek, hanem sokkal produktívabbak is lehetünk. A Sárkányfa valódi légtisztító, amely oxigént termel és tisztítja a levegőt, és hát ki ne szeretne tisztább levegőt az otthonában vagy az irodájában!


A Sárkányfa gondozása:


A Sárkányfa könnyen gondozható szobanövény. A Sárkányfa kiválóan érzi magát akár kevesebb fényben is, így akár árnyékban, félárnyékban is elhelyezhető. A Sárkányfa kevés vizet fogyaszt. Csak akkor öntözze ezt a szobanövényt, ha a földje száraznak tűnik. Ez nyáron hamarabb bekövetkezik, mint télen. Télen a Dracaena hetekig kibírja víz nélkül. 4-6 hetente egyszeri öntözés több mint elegendő. Nyáron 2-3 hetente egyszer ajánlott öntözni.
Figyelem! Minden növény természeténél fogva más és más alakú, és a növények magassága is eltérhet egymástól néhány centiméterrel. A megadott magasság magában foglalja a termesztőedény magasságát is.
Kategória: Sárkányfa
Átültetés: 2 évente
Latin név: Dracaena Surculosa
Levegőtisztító: Igen
Megjegyzés: Decorum
mérgező: Igen
Öntözés gyakorisága: kevés
Részleges napsütés: Igen
Szállítási magasság: 40 - 50 cm
Termék szállítási típusa: termesztőedényben
Ültetőedény mérete: 12 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: